2777
2789

دوستان من کوچیک بودم ۶ ۷  سال کلاس زبان رفتم و کارنامه اینا گرفته بودم به اصرار خانواده و خیلی هم نمیخوندم الکی میرفتن 

بعد بنا به دلایلی چندین سال ولش کردم کلا سراغش نرفتم 

و کلا فراموش کردم اینطوری بگم از ۱۰۰ درصد شاید ۲۰ درصد بلد باشم 

میخوام باز شروعش کنم باید از کجا شروع کنم اگه برم کانون بزرگسالان؟ 

باز باید چندین سال بخونم طول میکشه؟ یا نه چندماهه مدرک آخرو میگیرم؟

😁باز میریمممم ب سوی هدف خوشگللل😍😍😍😍

اگه کلاس ترمیک بری ۳ ، ۴ سالی طول میکشه ، اگه فشرده بری دوساله هم میتونی مدرک بگیری .هم کلاس برو ، هم فیلم با زیرنویس فارسی ببین 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه کلاس ترمیک بری ۳ ، ۴ سالی طول میکشه ، اگه فشرده بری دوساله هم میتونی مدرک بگیری .هم کلاس برو ، ه ...

عزیزم خودم میتونم بگم که فشرده میخام؟؟ که بتونم زودتر تموم کنم؟ 

منم مثل شما بودم دقیقا همین مدلی  رفتم اموزشگاه از پایه ی بزرگسالا شروع کردم یعنی از گرامر مبت ...

الان زبان فولی از ۱۰۰ درصد چند  درصد میتونی راحت حرف بزنی ؟؟

اگه بخوای بری خارج کشور راحت صحبت میکنی و میفهمی؟

عزیزم خودم میتونم بگم که فشرده میخام؟؟ که بتونن زودتر تموم کنم؟ 

آره .سفیر هر ترمش دو هفته س ، سه جلسه سه ساعته در هفته ، فوق فشرده 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

tts اخرشه؟

ببین حقیقتا زبان اخر نداره چون خیلی فرارِ هر اموزشگاهی میگه فلان موقع زبان تموم میشه دروغ میگه 

ttc یعنی به سطحی رسیدی که میتونی تیچر بشی اما دلیل نمیشه زبان رو تموم کرده باشی 

ttc تو ایران به درد میخوره 

آیلتس برای مهاجرت و کشورای انگلیسی زیان 

آره .سفیر هر ترمش دو هفته س ، سه جلسه سه ساعته در هفته ، فوق فشرده 

هزینشو میدونی ؟

بگم فشرده میخام باز ازم ازمون میگیرن؟