2777
2789

قبلا یه مشکل خانوادگی داشتیم مامان جاریم زنگ زد جویای احوال شد

تقریبا دوماهه پدرش فوت شده (بابابزرگ جاریم)

من میخواستم زنگ بزنم تسلیت بگم چون نتونستم مراسم برم 

گفتم توی یه موقعیت که دورش هم خلوت باشه جواب گوشی رو بده زنگ میزنم بهش...

دیگه گذشت یادم رفت 

جاریم دیشب خونمون بود گوشیش بیصدا بود 

مامانش به من زنگ زد گفت چرا جواب نمیدن و...بعد گفت من نمیخاستم زنگ بزنم بهت چون تو شعور نداشتی زنگ نزدی یه تسلیت بگی من و دخترم همیشه حالتونو میپرسیم منم معذرت خواهی کردم گفتم یادم رفت شرمنده 

و به جاریم نگفتم مامانش بهم گفت بیشعور 

(درسته تسلیت نگفتم ولی فاتحه فرستادم و نماز خوندم واسه پدرش)

در ضمن به جاریم هم زنگ زده بودم تسلیت گفتم فقط به مامانش زنگ نزدم

از دیشب به حدی اعصابم خورده نمیدونم چی باید میگفتم و از این به بعد چه رفتاری نشون بدم موقع دیدنشون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلبکاره 

فک کن ب یکی بگی چرا بما تسلیت نگفتی

اونم کسی ک فامیل خودت نیست🫢😳

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

ازت انتظار داشته 

عیب ندارع بگذر به جاریتم نگو 

مادره خودش میگه بهش گفتم شعور نداری 

بعد جاریت میاد معذرت خواهی فقط کمی خودتو غمگین و سر دبگیر

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
طلبکاره  فک کن ب یکی بگی چرا بما تسلیت نگفتی اونم کسی ک فامیل خودت نیست🫢😳

آره دقیقا اخه قبلا زنگ زده بود میخاستمم زنگ بزنم یادم رفت ولی به جاریم زنگ زدم تسلیت گفتم 

الان خیلی بهم ب خورد گفت بیشعور 

آره دقیقا اخه قبلا زنگ زده بود میخاستمم زنگ بزنم یادم رفت ولی به جاریم زنگ زدم تسلیت گفتم  الا ...

شما باید ب جاریت تسلیت بگی ک گفتی 

دیگه با مادرش چه نسبتی داری؟

الان مادرشوهر خواهر جاریت بمیره انتظار دارن ب خواهر جاری زنگ بزنی تسلیت بگی😐

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

اینکه تسلیت بگی لطفت رو میرسونه اما وظیفه نیست که ایشون بخواد انقدر طلبکار و بی ادب با شما برخورد کنه، بخصوص که شما با دخترش فامیلی و بهش تسلیت گفتی

من جای شما باشم به جاری گله میکنم. میگم اون شب مهمان من بودید و نخواستم ناراحتتون کنم، ولی مادرت به من توهین کرد و این اصلا برام قابل قبول نیست. درسته که بهتر بود بهش زنگ میزدم اما دلیل نمیشه بخواد اینجوری باهام صحبت کنه، در هر صورت من به شما تسلیت گفته بودم و برای اون مرحومم نماز و فاتحه خوندم. لطفا به مادرت بگو دیگه با من تماس نگیره و جویای احوالم هم نباشه که بعد بخواد اینجوری رفتار کنه