2777
2789
بخدا حال آدم از سایت بهم میزنین @نی_نی_یار_3    

خب عزیزم من یه مادر بودم بچمو از دست دادم اینجا سوال نپرسم کجا برم؟؟؟ چرا برای تایپک های مادرشوهر خواهر شوهر حالت بهم نمیخوره تروخدا یکم درک کنین🥺😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل موعد پریودیتون لکه بینی ببینن یعنی  جنین  رفته تو دیواره رحم

این خوبه یا بدع

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
😔باورم نمیشه خواهر...کاش بعد چند روز که رفتم قلبشو بشنوم معجزه بشه

حالا دختر خوب غصه نخور هیچی مشخص نیس تا نری دکتر بعدش  بسپار ب خدا خدا بزرگه دورت بگردم  عصری برو دکتر اول

خب عزیزم من یه مادر بودم بچمو از دست دادم اینجا سوال نپرسم کجا برم؟؟؟ چرا برای تایپک های مادرشوهر خو ...

ای روووووله دلم گرفت اینجوری نگانکن🥺🥺🥺بخدا همین روزا دوباره مادرمیشی

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

چرا اینجوری شدی کار خاصی کردی یا یهو اینجوری شد 

نه چند روز بود که لکه بینی داشنم دیروز افتادم به خون ریزی ..رفتم زود پیش دکترم..گفت جنین سرجاشه شیاف مینویسم برای خونریزی...اومدم خونه یه درد شدید منو گرفت ول نکرد..امروز صبح اینجوری شدم 😭😭