2777
2789
عنوان

بعد از ۱۴ سال هنوز دست برنداشته

| مشاهده متن کامل بحث + 2158 بازدید | 88 پست

اگر میخوای خطتو عوض کنی این راهو برو

اول برو خطو بزن به نام مامانت 

بعد به شوهرت بگو خیلی وقته هر از گاهی دوست و آشناهاش زنگ میزنن هی من باید شماره جدید مامانمو بدم کلافن شدم

بعد ی مدت بگذره مامانت مثلا یه خط جدید بخره بیاره برات (البته شوهرت نباشه) بعد اونو بنداز خط هم بده مامانت ببره 

شوهرت ک اومد بگو مامانم خطشو برد گفت همش به تو زنگ میزنن منم نمیخوام هی خط جدیدمو بدم دیگه همه اینو دارن همین بمونه دستم برای منم خط جدید خرید 

شوهرتم ایشالا با مامانت اینا رودرواسی داشته باشه چیزی نگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم وقت گذاشتی تایپ کردی. سعی میکنم یه بهانه بیارم به قول یکی از کاربرها نوشتن بگو به بهانه ...

خواهش میکنم عزیزم 🙏🏻

دقیقا اینترنت و این داستان ها گزینه منطقی و قابل قبول تریه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
اگر میخوای خطتو عوض کنی این راهو برو اول برو خطو بزن به نام مامانت  بعد به شوهرت بگو خیلی ...

نه میدونه این خط به اسم خودمه.قبض هاش رو پرداخت کرده ولی میگم این خط اینترنتش گرون شده میگن ایرانسل ارزونتره..البته خدا کنه ارزونتر باشه

من برام همین مشکل پیش اومد دقیقا ولی فرقش این بود کسی که دوستش داشتم خیانت کرد منم رفتم و بعد ازدواج کردم

حالا این افتاده بود غلط کردن که برگرد من اشتباه کردم 

منم گفتم گمشو بابا مگه بازیه 

به شوهرم گفتم اما نگفتم اون پیام میده گفتم رفته رو مخ دوستم، دوستم هی پیام میده میگه برگرد 

ولی وقتی من گفتم اون پسره دیگه فوت شده بود.... 

من برام همین مشکل پیش اومد دقیقا ولی فرقش این بود کسی که دوستش داشتم خیانت کرد منم رفتم و بعد ازدواج ...

خدا بیامرزتش به روحش نرسه الهی ولی راحت شدی.

من هر لحظه تو دلم آشوبه با خودم میگم بعد این همه سال ول کن دیگه بابا😔

مطمئن باش از دوست داشتن شما نیس ، توی زندگی خودش مشکل داره و باب میلش نیس و فک میکنه اگر شما بودی شاید اینطوری نبود ، اون یه نامرده که یه دختر دیگه رو بدبخت کرده فردا روز توی زندگیش باشی باب میلش نباشی باز میره سراغ بعدی ، این بشر تعهد و اصالت نداره

نمیشه که همه اقوام و فامیل همین شمارمو دارن. به همسرمم بگم میگن یهو چرا میخوای خط عوض کنی؟چه مشکلی ...

من جدیدا به خاطر اینکه از فیلیمو بتونم فیلم رایگان ببینم سیم کارت ایرانسل گرفتم. میتونی همینو بهونه کنی البته اگه سیمت ایرانسل نیست

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
نه میدونه این خط به اسم خودمه.قبض هاش رو پرداخت کرده ولی میگم این خط اینترنتش گرون شده میگن ایرانسل ...

خب میتونی بگی برای مامانت بوده اول بعد داده ب تو

اونموقع ها زیاد ب خط گیر نمیدادن که 

منم خودم خط بابام دستم بود

ولی خواستی عوض کنی هم برو بخر بگو مثلا رایتل خریدم میگن نتش خیلی خوبه 

بعد کم کم رایتلو جا بنداز تو خانواده و برای شوهرت 

اون خطتم بمونه فعلا درجا عوض کنی شوهرت زرنگ باشه میفهمه 

ولی میتونی یه کار کنی مسدود شه بعد دیر برو دنبال کاراش بزار هی به رایتل ز بزنن

نه میدونه این خط به اسم خودمه.قبض هاش رو پرداخت کرده ولی میگم این خط اینترنتش گرون شده میگن ایرانسل ...

نمی دونم پیامم رو خوندی یا نه به بهونه فیلم رایگان دیدن سیم ایرانسل بگیر

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم...