2777
2789
عنوان

به هیچ احدوناسی اعتمادنکنید😥

| مشاهده متن کامل بحث + 2713 بازدید | 78 پست

این برا داستان هایی هست که میخونه.

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
نوع پوشش خواهرت در منزل ؟

نوع پوشش برای یه بی ناموس فرق نمیکنه 

برادرشوهرش بی ناموس بوده بی ناموس

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این حدیث و خیلی دوسش داشتم تا همتون ببینین عااالی و مجربه

💕💕امام صادق (علیه‌السّلام):

خانواده و اموال خود را با قرائت💚 سوره نور 💚حفظ کنید و زنان خود را به وسیله آن مصون و محفوظ نگه دارید،

💎زیرا کسی که دائماً روزی یک‌بار این سوره را قرائت کند، هیچ فردی از اهل منزل او به فحشا کشانده نخواهند شد

کسی هر شب🌠 یا هر روز 🌞به صورت مداومت بخونه هیچ یک از اهل بیتش خاندانش از نوه نتیجه بچه و....به گناه جنسی و انحراف جنسی دچار نمیشه تابمیره💕💕

این یکی از آثار سوره مبارکه ی نورهست☀️

خداجونم عاشقتم😘😍

وقتی توی دوره ای هستیم که همجنس به همجنس تجاوز میکنه، وقتی برادر به خواهرش تجاوز میکنه، اعتماد بیش از اندازه طناب دار هست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

من وقتی با شوهرم ازدواج کردم

پسر خواهرش کوچولو بود۶ سالش بود

الان که مردی شده یواش یواش جلوش روسری سر کردم

بچه میاد بام دست بده نمیدونم چه کنم

چون اونا کلا راحتن .عادی.اون باراوند دست بده

زدم به بازوش

که یعنی دستامون نخوره بهم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بعضیا ذاتا کثیف هستن  

اره والا وگرنه پوشش و محرم و نا محرم و اینا چاره ساز براشون نیست 

مثلا کسی ک ب بچه هفت ساله تجاوز می‌کنه پوشش بچه بد بوده ؟ یا بچه کاری کرده ک تحریک بشه ن اون آدم بیماره

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
اکثر خیانتها و تجاوزها از طرف بستگان هست مخصوصا مراقب اطفال باشین دایی  خاله  عمه   ...

متاسفانه یسریا نمیخوان قبول کنن ک عمو دایی و خاله و عمه هم میتونن عوضی باشن.حتی نزدیکتر از اونا مث مادر پدر 

چند ماه پیش پست آموزشی دیدم اینستاگرام در مورد همین حرفی ک شما زدی (تجاوز از سمت بستگان)

ب قدری جاهل زیر اون پست بودن ک نهایت نداره.همشون میگفتن چنین چیزی امکان نداره،حتما عموی خودت اینطوری بوده ،حتما تو خانواده شما چنین چیزایی مرسومه،حتما شما نطفتون مشکل داره و امثال این مزخرفات.

و اینطوری میشه ک این همه تجاوز و قتل اتفاق می‌افته.

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...

بعضیا بیمارن هیچ دلیل الکی ای مثل پوشش و نمی دونم راحت بودن بعضی خانواده ها و اینا نیارید 

ذات بیمار هست 

به کسی اعتماد نکنید 

من دخترم بارها بوده خوابیده خونه مامانم کوچیکتر بود بایدم می رفتیم جایی 

داداشم می گفت من هستم شما برید من نمی رفتم 

شوهرم عصبانی میشد تو شورشو درآوردی می گفتم شیطون یه لحظه گولش بز من چکار کنم مسئولیت تام و تمام این بچه با منه

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
من اینو هیچوقت نمیتونم باورکنم اخه محرم مگه حس جنسی داره به طرف

متاسفانه واقعیت داره...

یک روزرفته بودم متخصص زنان دکترداشت واسه من دستگاه آ یو دی میذاشت.یکدفعه یک خانمی که دختر6یا7ساله داشت.بغلش کرده بودوجیغ میکشیدوالتماس میکردکه اول بچه ی منو معاینه کن،دکترکه ازش پرسید،اون خانم گفت دخترم ازصبح باشوهرم تنهابوده وقتی رسیدم خونه روی شلواردخترم لکه های خون دیدم،بنده خدامیگفت دخترم بهش شک واردشده ودیگه صحبت نمیکنه😔وقتی دکترمعاینه کرد،دیدبله واقعاهمچین چیزی هست،نمیدونی چه جهنمی بوداینقدرخانمه جیغ کشیدازحال رفت وزنگ زدن اورژانس.....

من اینو هیچوقت نمیتونم باورکنم اخه محرم مگه حس جنسی داره به طرف

بله عزیزم بفرمایید از روانشناسان بپرسید مطالعات و تحقیقات مرتبط با این موضوع رو مطالعه کنید حدودا 70 تا  80 درصد تجاوزات از سوی محارم و نزدیکان هست 

پدر برادر عمو دایی داماد و .... 

خیلی ها عوضی بودن 

مواردی بوده طرف بخاطر مصرف نوشیدنی های الکلی اصلا متوجه نشده 

گاها می بینید بچه نوجوونی در سن بلوغ بوده در یک احساس آنی این اتفاق افتاده 

وظیفه من بزرگتر اینه حتی یک درصد احتمال رو در نظر بگیرم حتی اگر کاملا مطمئنم یه درصد برا غیرممکن ها بذارم

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم