2777
2789
عنوان

بهونه میاره یا راست میگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 35 پست
اینکه یکی رو ب خاطر بیماریش نخوای نامردیه

یه چیزی رو میگم دقت کن

خدا نکنه دور از جونت .... اگه شما این بیماری رو داشتی

اون آقا‌قبولتون نمی‌کرد و با عذرخواهی میرفت 

دنیای ما خانوما سرشار از احساسِ .... ولی اگه یکم واقع بینانه نگاه کنی به خودت این حق رو میدی با یه آقای سالم ازدواج کنی

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زیاد.... میفهممت امیدوارم خوب شه زودی

ان شاءالله 

مرسی عزیزممم

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️

اگه فرض کنیم درست میگه یه عالمه مریض ام اس هست که متاهلن البته ام اس ها دونوعه که اگه خفیف باشه وزودتر درمان بشی پیشرفت نمیکنه ولی اگه ام اس شدید باشه اره زندگی باهاش خیلی سخته عزیزم عاقلانه تصمیم بمیر

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

چطور میشه ادم دل ی آدم مریضو بشکونه رهاش کنه بره من دل اینکارو ندارم

خوبه که وفادار باشی..اما واقعا ببین توان داری یا نه. اگر داری که بسم الله... اما من یه بار مریض بلند کردم کارم به اتاق عمل کشید.

یا خودتو وقف کن... یا جوری نشه کم بیاری و بهش سرکوفت بزنی.

تصمیم مهمیه.صفر و یک هست حد وسط نداره

یه چیزی رو میگم دقت کن خدا نکنه دور از جونت .... اگه شما این بیماری رو داشتی اون آقا‌قبولتون نمی‌ک ...

همه مردا هم اینطوری نیستن

عموی خودم پای زنش ک مریض بود موند

نمیدونم یجورایی دوس ندارم احساساتش رو داغون کنم

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️
اگه فرض کنیم درست میگه یه عالمه مریض ام اس هست که متاهلن البته ام اس ها دونوعه که اگه خفیف باشه وزود ...

نمیدونم چ مدلشه

دیروز تا فهمیدم رفتارم عوض شد گفت نیاز ندارم کسی بهم ترحم کنه

خداکنه خفیف باشه

خوبه که وفادار باشی..اما واقعا ببین توان داری یا نه. اگر داری که بسم الله... اما من یه بار مریض بلند ...

منم یچیز سنگین بلند کنم کمردرد میشم 

خیلیم ریزم

از کجا میدونی راست میگه؟ شاید میخواد تو رو بپیچونه، الکی بهانه بیماریشو میاره، یعنی شما تا حالا علای ...

ندیدمش

چندبار گفت پاهام جون نداره

نمیدونم چ مدلشه دیروز تا فهمیدم رفتارم عوض شد گفت نیاز ندارم کسی بهم ترحم کنه خداکنه خفیف باشه

چندمدته باهم دوستین؟

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

منم یچیز سنگین بلند کنم کمردرد میشم  خیلیم ریزم

خب دیگه. منم دلم واسه یه نفر سوخت. از زمین بلندش کردم چند هفته بعدش جراحی سنگینی شدم کل خانواده اسیر من شدن با همون شخص مریض هم قهر کردم..(البته قبلا هم کمردرد داشتم)..

پس حضور شما نمیتونه بهش کمک کنه شایدم ناخواسته باعث شی فشار بیشتری بهش بیاد.

چندمدته باهم دوستین؟

۳ماهه آشنا شدم

خب دیگه. منم دلم واسه یه نفر سوخت. از زمین بلندش کردم چند هفته بعدش جراحی سنگینی شدم کل خانواده اسیر ...

واقعا تصمیم سختیه از طرفی دلش میشکنه و رو مریضیش تاثیر داره

همه مردا هم اینطوری نیستن عموی خودم پای زنش ک مریض بود موند نمیدونم یجورایی دوس ندارم احساساتش رو ...

ولی همه ی مردا هم مثل عموتون نیستن

نسل ۵۰ و ۶۰ با ۷۰ و ۸۰ یه دنیا فرق بینشونه ........

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."