2777
2789
عنوان

بهونه میاره یا راست میگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 35 پست
ولی همه ی مردا هم مثل عموتون نیستن نسل ۵۰ و ۶۰ با ۷۰ و ۸۰ یه دنیا فرق بینشونه ........

اره حرفت درسته اونا فرق داشتن

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون آدم خیلی آدم خوبیه وخودخواه نیست چون از آینده ی خودش خبر داره نمیخواد توروهم بدبخت کنه

دقیقا همینو گفت

ولی خب از اونجایی ک من در حال حاضر توانایی شروع زندگی مشترک رو ندارم نمیخوام خودخواه باشم و جلوی تو رو بگیرم 😔💔

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️

برای ام اس راه درمان کشف شده.. همین چند وقت قبل نشون داد تلویزیون

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
برای ام اس راه درمان کشف شده.. همین چند وقت قبل نشون داد تلویزیون

مرسی عزیزم تموم کردم دیگه