- عشقِتو💔شیرینترینداستانِایندنیایِتلخاست حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️
ولی همه ی مردا هم مثل عموتون نیستن نسل ۵۰ و ۶۰ با ۷۰ و ۸۰ یه دنیا فرق بینشونه ........
اره حرفت درسته اونا فرق داشتن
- عشقِتو💔شیرینترینداستانِایندنیایِتلخاست حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️
اون آدم خیلی آدم خوبیه وخودخواه نیست چون از آینده ی خودش خبر داره نمیخواد توروهم بدبخت کنه
دقیقا همینو گفت
ولی خب از اونجایی ک من در حال حاضر توانایی شروع زندگی مشترک رو ندارم نمیخوام خودخواه باشم و جلوی تو رو بگیرم 😔💔
برای ام اس راه درمان کشف شده.. همین چند وقت قبل نشون داد تلویزیون
دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.
برای ام اس راه درمان کشف شده.. همین چند وقت قبل نشون داد تلویزیون
مرسی عزیزم تموم کردم دیگه