2777
2789
عنوان

نمرات دانشگاه

270 بازدید | 15 پست

سلام خانما من رشتم روانشناسی هست ترم یک هستم متاسفانه خیلی از نمراتم خوب نشو هنوز دوتایی دیگه مونده اونا رو هم فک نکنم خوب بدم دلیلش هم اینه که آشنا نبودم به فوت و فن دانشگاه و درس خوندنش متاهلم و نمره و کارنامه تا حدودی برام مهمه اما اطلاعاتم کمه میخام برای دکتری هم بخونم و اگه خدا بخواد یه دفتر باز کنم و تراپیست بشم آیا اگه معدلم کم باشه نمیشه این کارا رو کنم؟اصلا چرا میگن معدل مهمه تو این رشته؟اینم می‌دونم کارشناسی نمره کمتر ده ارشد کمتر دوازده و دکتری کمتر چهارده اون درس رو افتادم اما لطفاً یکی قشنگ برام توضیح بده که دقیقا نمره خوب گرفتن معدل بالا داشتن به چه درد میخوره تو این رشته کجا ممکنه به کار بیاد؟انقد حرص و جوش نخورم به خاطر یه نمره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

منم روانشناسیم یا مشروط میشم یا معدلم ۱۲ ایناس😂😑معدل مهمه ک مشروط نشی بتونی واحد زیاد برداری وگرنه زیاد حساس نباش...خودشم ترم اول تا عیار بیاد دستت عادیه حتی مشروطی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم روانشناسیم یا مشروط میشم یا معدلم ۱۲ ایناس😂😑معدل مهمه ک مشروط نشی بتونی واحد زیاد برداری وگرنه ...

با چه معدلی مشروط میشم ؟فیزیولوژی اعصاب و غدد افتادم🥺

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
ن کلا ربطی نداره ناراحت نباشید توی روانشناسی تا ارشد مهمه چون بعد ارشد ک حتی میتونین بیمارستان و کلی ...

تو ارشد همه نمراتم بالای چهارده باشه ولی معدلم هم آنچنان بالا نباشه جلوگیری نمیکنه از این کار؟اخه خیلی دلم میخاد دفتر بزنم میترسم معدل خیلی بالا خیلی مهم باشه منم متاهلم سخته واسم چند سال دیگه هم که بچه میاد واویلا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو ارشد همه نمراتم بالای چهارده باشه ولی معدلم هم آنچنان بالا نباشه جلوگیری نمیکنه از این کار؟اخه خی ...

نه خوبه بخونی ولی برای دفتر کلی کارگاه و سمینار و دوره بیشتر باید شرکت کنی تا دانشگاه مهم باسه

با چه معدلی مشروط میشم ؟فیزیولوژی اعصاب و غدد افتادم🥺

اشکال ندارع منم این ترم متون ۲ با روانشناسی شخصیت افتادم ولی ب درک😐😂توام اولته یمدت بگذره میگی بدرک ک افتادم...معدل زیر ۱۲ مشروطه

نه خوبه بخونی ولی برای دفتر کلی کارگاه و سمینار و دوره بیشتر باید شرکت کنی تا دانشگاه مهم باسه

اره کارگاه می‌دونم اما متاسفانه در حال حاضر پولشو ندارم شرکت کنم خیلی میترسم معدلم کم باشه از پیش برنیام

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشکال ندارع منم این ترم متون ۲ با روانشناسی شخصیت افتادم ولی ب درک😐😂توام اولته یمدت بگذره میگی بدر ...

راستش خیلی جاها بی دقتی کردم خیلی ناراحتم نصف شبی تازه فردا امتحان دارم فاینال پس فردا هم دارم و برا هیچ کدوم نخوندم قرار بود بخونم نمرمو دیدم خیلی دپرس شدم نمیتونم بخونم نیفتم حداقل

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن ناراحت نباش خوب بخون بعدی ها رو خوب امتحان بده

راستش این ترم که حسابی گل کاشتم ترم بعد هم آنچنان باز قلقشو بلد نیستم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کدوم دانشگاهی؟سراسری یا ازاد یا پیام نور؟؟

آزاد 

چطور مگه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لاقل اینارو بخون حتی اگ قبلیا ریده باشی اینا معدلتو درست کنن

بعضی هاشونو خوب دادم ولی بعضی هاشو خیلی بد دادم واسه این دوتا اصلا فرجه ندارم و منم دیگه کشش ندارم بخونم این یک ماهه دارم امتحان میدم تموم نمیشن که هی میخونی باز هست فرجه این دوتا امتحان درحد نصف روز بود با حجم زیاد مطالب درسی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40