2777
2789
عنوان

خانما بچم ۶ ماهش بیاید ترو خدا

142 بازدید | 16 پست

خانما بچم ۶ ماهش ۳ماه شیر خوردنش کم شده بود چند تا متخصص بردم همه شربت زینک و امگا۳ و پدی لاکت و ویتامین دادن اما بدتر شد شیر  خشک نان میدادم دکتر گفت شاید بابت شیر اپتامیل بده اینم دادم حالا نمیدونم چرا حس میکنم چون شربت ها زیادن روزی ۸ تا شربت میخوره بدتر جلوی گرسنگی رو میگیره جای اینکه گرسنه کنه شما این مشکل رو داشتید چطور رفع شد؟

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست

موقع شیر خوردن براش کارتون و آهنگ‌ بزار شربتارم نده 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا مولتی ویتامین خودش اشتهاآوره یه بهش قطره ی آ د بده یه مولتی ویتامین شباعم که آهنشو بده چرا هی بچه رو اذیت میکنین مگه معده ی بچه 6ماهه چقده که جای 8تا شربت و شیر و غذا رو داشته باشه؟؟؟؟

موقع شیر خوردن براش کارتون و آهنگ‌ بزار شربتارم نده 

هرچیزی رو بگی تست کردم حتی شیر رو با سرنگ دادم باهوشه تف میکنه شیر رو اینقدر وضع بد بود که دکتر گفت بهش غذای کمکی بده از همون اواسط ۴ ماهگی

خب به بچه ی 6ماهه چرا 8تا شربت میدی؟؟؟؟

۳ تا از بهترین فوق تخصص های کودک بردم گفتن بچه ۱و نیم کیلو کم داره و در طول روز ۹۰ سی‌سی اونم به زور و تلاش زیاد شیر میخورد

اصلا مولتی ویتامین خودش اشتهاآوره یه بهش قطره ی آ د بده یه مولتی ویتامین شباعم که آهنشو بده چرا هی ب ...

وضع خراب بود تو ۲۴ ساعت حتی میل نداشت ۳۰ سی‌سی شیر بخوره 

۱.۵کیلو کمتره

نگاه کن نمودارشو. اگر رو نمودار زرده سخت نگیر اینهمه قطره اصلا خوب نیست.الآن وقت راه افتادن و دندون در آوردنشه طبیعیه بچه کم شیر بخوره و بیقرار بشه. یه دکتر درست و حسابی پیدا کن ببرش

نگاه کن نمودارشو. اگر رو نمودار زرده سخت نگیر اینهمه قطره اصلا خوب نیست.الآن وقت راه افتادن و دندون ...

بآور کن رئیس بیمارستان اطفال شهر رو سپردم به آشنا که برام وقت بگیره اونم با کلی زیر میزی واسش یه شربت گنده امگا۳ نوشت که ۶۰۰تومن فقط همون یه دونه بوده 

بآور کن رئیس بیمارستان اطفال شهر رو سپردم به آشنا که برام وقت بگیره اونم با کلی زیر میزی واسش یه شرب ...

من از دکتر پسرم پرسیده بودم راجع به امگا۳ بهم گفت که فقط توی دوران بارداری تاثیر داره یا برای بچه هایی که متاسفانه فلج مغزی هستن