🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه نه بسدارش نکن وگرنه دوباره نمیخوابه حتما نباید سر وقت باشه نگران نباش. نمیدونم حالا
ندم مشکلی نداره ینی؟
🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐
به نظرم که بیدارش کن حالا یه شب بی خواب میشی ارزش نداره دور از جونش تبش بره بالا تو خواب باشی ...
دهنشو باز کنم بدم بهش تو خواب میخوره به نظرت؟اخه نمیدونم چجوری بیدارش کنم
وقتی تب نداره چرا الکی شربت بدی خب. بعضی بچه ها بعد واکسن زدن تب میکنن
خب میدم که تب نکنه بهداشت گفت