2777
2789

سلام دختر من امروز واکسن ۴ماهگی زده هر ۴ساعت استامینوفن باید بدم بهش،الان وقتشه ولی دختری خوابه

بیدارش کنم بدم؟یا هروقت پاشد بدم آخه امکانش هست تا ۵یا۶صبح بخوابه 

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نه بسدارش نکن وگرنه دوباره نمیخوابه حتما نباید سر وقت باشه نگران نباش. نمیدونم حالا

ندم مشکلی نداره ینی؟

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

به نظرم که بیدارش کن حالا یه شب بی خواب میشی  ارزش نداره دور از جونش تبش بره بالا تو خواب باشی ...

دهنشو باز کنم بدم بهش تو خواب میخوره به نظرت؟اخه نمیدونم چجوری بیدارش کنم 

مگه از صبح تا الان دائم تب میکرد؟

نه گفتن روز اول بدون تب بازم باید بدم 

دهنشو باز کنم بدم بهش تو خواب میخوره به نظرت؟اخه نمیدونم چجوری بیدارش کنم 

اونطوری تو خواب بهش بدی ممکنه بپره تو گلوش 

یکم دست بکش به سرش لپش ماساژش بده نیاز نیست کامل بیدار شه یکم که هوشیار شد بهش بده بلافاصله سینه یا شیشه بده تا کامل هوشیارتر نشده دوباره بخوابه 

استا هم خودش خواب اوره انشالله که اذیتت نمیکنه دوباره میخوابه

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

وقتی تب نداره چرا الکی شربت بدی خب. بعضی بچه ها بعد واکسن زدن تب میکنن 

خب میدم که تب نکنه بهداشت گفت