2777
2789

میخوام بخرم یه عده میگن صبر کن حبابه بخاطر مسایل های پاکستان یسری ها میگن میرن بالا الخصوص بعد اسفند حالا موندم چیکار کنم

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که فکر نکنم بیاد پایین بعدم چقدر مگه میاد پایین اگر قراره برا چندماه بخری که کلا خریدش فایده نداره اگر قراره برای چندسال بخری و قرار نیست بفروشی حالا چند گرم بالا پایین خیلی فرق نداره در نهایت بعد عید میره بالا

چرا زود تر نخریدی که پایین بود

میخواستم گوشیمو عوض کنم دیدم ۲۵ ملیون کم دارم و وامم و قرض هم نخواستم قبول کنم و اینکه شنیدم بعد اسفند میکشه بالا بخاطر تثن نظرم عوض شد

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
اگه زود میخای بفروشی نخر اما اگه برا نگهداری میخای هرچه سریعتر بخر

نه انگشتر پسند کردم نمیخوام بفروشم برای استفاده میخوام

اولا که فکر نکنم بیاد پایین بعدم چقدر مگه میاد پایین اگر قراره برا چندماه بخری که کلا خریدش فایده ند ...

اره دقیقا هر چقدرم بیاد پاین به قیمت قبلش نمیرسه