2777
2789
عنوان

دوستان بیاین

127 بازدید | 40 پست

من افسردگی دارم بچه ها عصبی شم بد میشه قلبم مشکل داره عصبیه بعدش تپش قلبمو یک روز یک بار یاید بخورم ولی از اعصبانیت و راحت شدن از زندگی سه تا خوردم بعدش پشیمون شدم به نظرت مشکلی برام پیش میاد خداروشکر حالم بد نشد خوبم از قصد انجام ندادم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز 12 شب

ن عزیزم مشکلی نیست انشالله اما اگ‌ حس کردی حالت خوب نیست سریع برو اورژانس مراقب خودت باش عزیزدلم خیلی ارزش تپیدن قلبت بالاتر از این حرفاس ک بخوای خدایی نکرده ب خودت آسیب بزنی افسردگی هم درمان میشه قشنگم 

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍

ن عزیزم مشکلی نیست انشالله اما اگ‌ حس کردی حالت خوب نیست سریع برو اورژانس مراقب خودت باش عزیزدلم خیل ...

حالم بعضی وقت ها قبلشم بود حالاتی دست میده فکر میکنم ماله قلبمه

14سالمه  و عشق هم دارم رفت به مامانم گفت قرص خوردم خوبه باور نکرد دهنم سرویس بود 

دست خودم نبود گفتم امتحان کنم خستم از زندانی کمتر نیستم 

فکر کنم ماله قلب و تپش هست 

چیزی نیست 

اگه حس کردی یکمی تنگی نفس گرفتی یا یکمی تپشت کند شد دکترو برو

ولی سه تاش فک نکنم خطر داشته باشه

بدن مقابله میکنه باهاش یکمی

ولی دیگع از این کارا نکن

باشه؟؟

خوب میشی دختر

عه

نا امید نباشیا

همه چی اوکی میشه قول میدم

حالم بعضی وقت ها قبلشم بود حالاتی دست میده فکر میکنم ماله قلبمه 14سالمه  و عشق هم دارم رفت به ...

قربوونت بشم هم سن خواهر منی خیلی زوده برای این حرفا میفهمم الان دلت شکسته ولی مطمئن باش در آینده موقعیت های بهتری برات هست قدر خودتو بدون خوشگلم کارایی کن ک بهت انرژی و حال خوب میده آهنگای غمگین گوشیتو پاک کن بزن ب در بی خیالی درستو بخون تا زود زود بتونی مستقل بشی 

قربوونت بشم هم سن خواهر منی خیلی زوده برای این حرفا میفهمم الان دلت شکسته ولی مطمئن باش در آینده موق ...

ترک تحصیلاتم گلم درسی نمیخونم علاقه نداشتم

مرسی از کمک تون  14سالمه ازهمه چی خستم  زندانی کامل

خواهش میکنم

فقط یچیزی

ببخشید دخالت میکنما

ولی خیلی زود رفتی داخل رابطه

تاپیک قبلیت که خوندم

رابطه تو این سن خیلی بهت اسیب می‌زنه

افسردگیت هم بخشیش واسه همینه

و اینم بگم همه چی درست میشه

هنوز که سنی نداری

واس یکمی بزرگ بشی میبینی چطور همه چی واست اوکی میشه

ترک تحصیلاتم گلم درسی نمیخونم علاقه نداشتم

برو دنبال یادگیری چیزی ک‌دوست داری مثلا‌ کلاسهای آرایشگری خیلی خوبه پول سازم هست هم اجتماعی تر میشی با کلی آدم برخورد داری افسردگیتم خوب میشه قشنگم

خواهش میکنم فقط یچیزی ببخشید دخالت میکنما ولی خیلی زود رفتی داخل رابطه تاپیک قبلیت که خوندم راب ...

راحت باش گلم دخالت نیست یک نظره و نظرت قابل احترام درسته من زود وارد شدم ولی خوب چیکار کنم 

برو دنبال یادگیری چیزی ک‌دوست داری مثلا‌ کلاسهای آرایشگری خیلی خوبه پول سازم هست هم اجتماعی تر میشی ...

برام خرج نمیکنن یک پارکم داشتم مامانمم کمردرد گرفت دیگه نمیرم صبح و شب خونه یه عشقم هست که ضهر و شب یه صحبت باهاش میکنم گوشی هم ندارم ماله بابامه از من بدبخت تر نیست