2777
2789
عنوان

دوستان بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام خرج نمیکنن یک پارکم داشتم مامانمم کمردرد گرفت دیگه نمیرم صبح و شب خونه یه عشقم هست که ضهر و شب ...

دورت بگردم هست بخدا نمی‌خوام شعار بدم یه عالمه همسن تو هستن دور از جونت مریضی لاعلاج دارن پدر معتاد دارن می‌دونم شرایطت سخته دلت میخواد آزاد باشی اما تحمل کن شرایط همیشه اینطور نمی‌مونه نمیتونی کیک و اینا تو خونه بپزی بفروشی؟ درآمد ش خوبه 

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍

یک شکست داشتم اینم یک سال بی تجربه نیستم  ولی توی این رابطه گند زدم با لج بازیم سرد نشدیم ام ...

ببین

اینو بگم برم بخوابم چشام باز نمیمونن

رابطه ها تو این سن

اصلا ادامه دار نیستن

رابطه اصلش سازشه و ادامه دار بودن

پس

اگه رابطتت تموم شد

دیگه نرو تا به موقعش

دورت بگردم هست بخدا نمی‌خوام شعار بدم یه عالمه همسن تو هستن دور از جونت مریضی لاعلاج دارن پدر معتاد ...

فکر نکنم بتونم کسی دوستم نداره بخاد کمکم کنه 

خستم کردن نه رفیقی نه گوشی نه بیرونی 

حتی نمیزارن خودم برم بیرون 

ببین اینو بگم برم بخوابم چشام باز نمیمونن رابطه ها تو این سن اصلا ادامه دار نیستن رابطه اصلش ساز ...

والا اینقدر زیاد بوده طرف 13سالش یوده تا 14بودن ازدواج کردن طرف 27سالشه بچه هم داره

پس ربطی به سن نداره 

عشق باشه تا اخرش عشق میمونه بعد یک سال چند تا دعوا داشتیم اونم تقصیر من بود 

والا اینقدر زیاد بوده طرف 13سالش یوده تا 14بودن ازدواج کردن طرف 27سالشه بچه هم داره پس ربطی به سن ن ...

اینا واسه تو فیلماست😅خودمم تو سن تو بودم

این جمله رو بسیار میگفتم و شنیدم از بقیه

ایشالله هم سن سال من شدی درک میکنی موضوع رو

فکر نکنم بتونم کسی دوستم نداره بخاد کمکم کنه  خستم کردن نه رفیقی نه گوشی نه بیرونی  حتی ...

فداتشم این فکرها بخاطر سنته طبیعیه باور کن چندسال دیگ میخندی ب این فکرات مگه میشه پدر مادری بچه شونو دوست نداشته باشند من خودم مادرم حاضرم بمیرم بچه م طوریش نشه پدر مادرت می‌خوان ازت محافظت کنند خوشگلم می‌دونم بهت سخت میگیرن اما سعی کن صبور باشی ۱۷,۱۸سالت ک بشه سخت گیریشون کمتر میشه اما یه نصیحت الان فعلا دور دوستی با جنس مخالف خط بکش کم تجربه ای کمبود محبت داری ازت سواستفاده میکنن حالت بدتر میشه تازه اگر خانوادت بفهمن بدتر بهت سخت میگیرن

فداتشم این فکرها بخاطر سنته طبیعیه باور کن چندسال دیگ میخندی ب این فکرات مگه میشه پدر مادری بچه شونو ...

دوستم ندارن دوسته شون ندارم پدرم معتاده مادرم مریض خسته شدم 

افسردگی روانیم کرده باورم نمیشه قرص خوردمم از عشقمم ناراحت شدم به مامانم گفت ولی کقت که هواسش بهم باشه نکنه دوباره تکرار کنم ولی مادرم جدی نگرفت حتی گفت سه تا قرص خورد اگه مهم بودم جدی میکرقت

اینا واسه تو فیلماست😅خودمم تو سن تو بودم این جمله رو بسیار میگفتم و شنیدم از بقیه ایشالله هم سن س ...

نیست از ادمش شنیدم 

جدیه و دیدم 

عشق عشق باشه هبچ وقت قطع نمیشه عشق هم نباشه که تموم میشه حتی 30سالت باشه

دوستم ندارن دوسته شون ندارم پدرم معتاده مادرم مریض خسته شدم  افسردگی روانیم کرده باورم نمیشه ق ...

قربونت بشم سعی کن بری درستو ادامه بدی حداقل نصف روز نیستی سرت گرمه کلی م دوست پیدا می‌کنی تو مدرسه 

قربونت بشم سعی کن بری درستو ادامه بدی حداقل نصف روز نیستی سرت گرمه کلی م دوست پیدا می‌کنی تو مدرسه&n ...

من همیش تنها بودم توی مدرسه کسی دوستم نداره

چون هشتادی ها رپ گوش میدن من حمیرا و هایده مسخرم میکنن کسی دوستم نداره 

مشکل زبون دارم بابت استرس و اعتماد به نفس پایینم  نمیتونم سنمو بگم به کسی نکنت میگیرم مسکل. دارم درس تخوندم نمیتونم سوالی ازم کنن مدرسه جواب بدم 

من همیش تنها بودم توی مدرسه کسی دوستم نداره چون هشتادی ها رپ گوش میدن من حمیرا و هایده مسخرم میکنن ...

عزیزدلممم شرایط سختی داری میفهمم ولی قبول داری کسی اندازه خودت نمیتونه بهت کمک کنه؟ روزا جلوی آینه بشین فکر کن تو جمع داری حرف میزنی تا ترست بریزه یه چیزی بگم منم تو مدرسه کسی دوست نداشت چون یه عااااالمه مو داشت صورتم و دست و پاهام مسخره م میکردن اما من گوش ندادم به حرفشون درسمو خوندم و بعد دبیرستان ازدواج کردم 

عزیزدلممم شرایط سختی داری میفهمم ولی قبول داری کسی اندازه خودت نمیتونه بهت کمک کنه؟ روزا جلوی آینه ب ...

درسته 

چند ساله ازدواج کردی ؟ چند تا بچه داری ؟ دوست بودین یانه 

میشه یاهم دوست بشیم ؟