2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت از من پول نخواه برو از پدرومادر بخواه!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2667 بازدید | 114 پست
یعنی حتی نمیتونه ۱۰۰ تومنم بهت بده؟

اره😢

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر سه چهار ماه ۳۰۰ می‌ده تازه طلبکارم هست؟ این خیلی خیلی خیلی خسیسه

بیشتز از خیلیییییییییییی

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
اره😢

چقد انتخابت توی همسر خوب بوده میشه منم راهنمایی کنی؟😍

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
هر دو چند ساله هستین؟ شغلش و درآمدش خوبه؟

من ۱۶ اون ۲۷ 

بنایی می کنه

چقد بده چرا مستقل نشدی

عزیزم چطور مستقل بشم آخه بیشتر از کلاس ۱۰ نمیتونم درس بخونم

دهنشو سرویس کن

چطور 

باهاش برو مشاور چیزی تا آخر عمر ک نمیشه مدر و مادر خرجت رو بدن

بهم پول نمیده بعد پول مشاوره میده؟

من ۱۶ اون ۲۷  بنایی می کنه

وااااای 😱🤯🤯🤯🤯۱۶ سالته!!!!!!!!!

خدایا!

شغلشم سخته بیمه داره اگه نه بگو حتما بیمه بریزه 

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

امیدوارم که رابطه جنسی نداشته باشید، چنین شخصیتی فردا پس فردا برا رابطه شرعی هزار حرف میزنن.و اینکه وظیفه شون هست ماهانه به شما پول بدن.

اگه نمیدن تو زندگی هم جیگر تون له میکنن.... پدر من حتی برا خرج خونه هم مادرم عذاب میداد.

لطفا عاقلانه تر عمل کنید.

از مشاوره کمک بگیرید، مشاوره بهزیستی اینا.

یا اینکه تو کانال تنها مسیر آرامش که کانال های رایگان دارن شرکت کنید....انشاءالله کمک میکنه شوهر تون هم بهتر رفتار کنند.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
شوهر سابق منم دقیقااااا همین طور بود منم دوران عقد بودم  تازه رابطه هم برقرار کرده بود ولی حاضر ...

الان خوبه زندگیت

عزیز م من نمیتونم طلاق بگیرم