2777
2789
عنوان

لیزر و دردش

617 بازدید | 62 پست

بچه ها من جلسه اول لیزر که قبلاً رفتم خیلی درد داشت خیلیی اصلا یه وضعی بود 

الان جلسات دوم و یا بعدیا هم همینطوره؟یا دردش کمتر میشه؟

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:

منم میخام برم ولی میترسم ولی واقعن بااااید برم حالا خدایی خیلی درد داشت ؟فول بادی رفتی ؟

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جلسه قبلیم رفتم یخ بردم همراهم ،البته خودش بهم گفت بیار دردش کم بود بعدشم مگه نباید درجشو برات تنظیم کنه این همه درد که میگی حتما دلیلی داشته 

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

منم میخام برم ولی میترسم ولی واقعن بااااید برم حالا خدایی خیلی درد داشت ؟فول بادی رفتی ؟

اره خیلی درد داشت 

جوری که من فقط دستامو محکم فشار میدادم بهم🥲

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:
من جلسه قبلیم رفتم یخ بردم همراهم ،البته خودش بهم گفت بیار دردش کم بود بعدشم مگه نباید درجشو برات تن ...

بمن نگفتن قبلش یخ گذاشتی؟

نمی‌دونم درجشو ولی فقط یه جلسه رفتم خیلی از موهام ریخته

اره خیلی درد داشت  جوری که من فقط دستامو محکم فشار میدادم بهم🥲

وااای نگووو یعنی علاوه بر خجالت دردم باید تحمل کنی 😂🤦🏻‍♀️

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰
من الان شارژم هنوز درد داره با این ک ی سال گذشته

پس تا آخر درد داره 

من فک میکردم اوایل چون موها زیاده بخاطر همینه نگو کلا درد داره

بمن نگفتن قبلش یخ گذاشتی؟ نمی‌دونم درجشو ولی فقط یه جلسه رفتم خیلی از موهام ریخته

نه یخ گذاشتم تو کیسه فریزر بردم همراهم مرتب میزاشتم رو بدنم که یخ بشه بعد لیزر میکرد چون بدنم خنک میشد درد زیادی نداشت حالا این سری رفتی ببر همراه خودت منم یک جلسه رفتم خیلی از موهام ریخته 

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚