2777
2789
کم کم کمش کن چقدر دیر از شیر میخوای بگیریش باید دوماه پیش شروع میکردی کم کردن الان تمام شده بود البته من بچه ندارم عزیزم خواهرشوهرم بچش یک ماه دیگه دوسالش میشه دوماهی هست که از شیر گرفتش میگفت فصل انار خیلی خوبه واسه از شیر گرفتن فقط دو سه روز بچش بی تابی میکرد بعدش خوب شد
میشه واسه سلامتی جنینم صلوات بفرستین.خدا خیرتون بده.🌹اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍوآلِ مُحَمَّدٍوعَجِّل فَرَجَهُم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول باید شر روزش رو قطع کنی بعد هم از شیر شب بگیرش باید تو این دوران بیشتر ببوسیش و بقلش کنی هم زمان از جیش نگیرش شیر گاو رو جانشین شیر خودت کن بچه رو کامل سیر کن روی سینت لنت و چسب زخم بزن اگه اومد به سینت دست زد بگو درد میگیره و آخ و اوخ کن از کتاب ریحانه بهشتی هم می تونی کمک بگیری برای ترک دادن بچه از شیر راهکارهای خوبی داره
سرنوشت از دست تو
یک دفعه نگیر بچه صربه ی روحی می خوره فکر می کنه کار اشتباهی کرده با اینکه دوستش ندارید اول روز وبعد شب با مداد چشم سیاه کنید یا چسب زخم یا با زردچوبه زرد کنید هر بچه ای از یه چیزی بدش میاد اما در طول شب تو خواب بهش بدید بچه هایی که ازشیر گرفته می شن یکی از دوران های سخت زندگی رو می گذرونن گناه دارند
من دو هفته شیر روز قطع کردم بعد شبا رو پام میخوابوندم تو خواب شیر میخواست میدادم،بعد دو هفته شیر شبم قطع کردم،شب اول تا صبح گریه کرد شبای بعد بیدار میشد آب میخواست به سینه امم مو چسبوندم میدید چندشش میشد منم کسی کمک نداشتم
من خیلی تحقیق کردم نتیجه اش این بود که: اولا اصلا به بچه نگو زخم شده و درد میکنه و .. چون عذاب وجدان میگیره و خیلی تاثیر بدی رو روحیش داره اول شیر شبو بگیر چون کلا باید زودتر میگرفتب بعد شیر روز. یدفعه نگیر هر هفته 1-2 وعده کم کن به جاش زیاد بغل و نوازش کن برا بچه توضیح بده که بزرگ شده و شیرت داره تموم میشه. خیلیی توضیح بده باور کن میفهمه اگه با خوردن شیر به خواب میره اون وعده رو بدار آخر سر حذف کن