2777
2789

اصلا نمی‌فهمم دارم چیکار میکنم میترسم ... من با یکی یه ماهه باهم دوست شدیم باهم رفتیم بیرون بعد از یه هفته گفت قصدش ازدواجه و مامان و خواهرش اینارو خبر کرد و منم مامانم و خواهرم می‌دونن و بهم حلقه داد و قرار شده مامانش اینا اسفند ماه بیان خونمون برای حرف .. طرف شغلش مربیگریه توی آموزشگاه کار می‌کنه مربی آرایشگری مردونس توی آموزشگاه ، یه مغازه ی اجاره هم داره ... من اولش اوکی بودم باهاش چون خیلی باهام خوب رفتار میکرد هنوزم می‌کنه ولی من جدیدا توی دلم خالی شده ... یه سری چیزا هست که اذیتم می‌کنه .. طرف دبیرستان گرافیک خوند کنکور هم داده بود قبولم شده بود اما دانشگاه نرفت بخاطر کار و اینا و الان دیپلم داره .. من اصلا مدرک گرا نیستم و برامم مهم نیست طرف مدرکش چیه برام فقط مهمه طرف یه چیزایی بلد باشه در حد معمولی سواد داشته باشه .. امروز داشتیم باهم دیگه چت میکردیم توی چت میخواست به انگلیسی بگه دوسم داری؟ کلا یه چیز دیگه ای نوشت که من اصلا خنده و شوک قاطی شده بودم ... کلا دوست دارم طرف یه چیزایی حالیش باشه ولی این فکر کنم اصلا از لحاظ سوادی نمیشه روش حساب کرد ... یه لحظه ترسیدم گفتم حالا من تنها باشم عیبی نداره خودمونیم ولی بعداً یه وقت تو جمع توی صحبت عادی یه چیز اشتباه بگه من چیکار کنم ...

اصلا نمی‌دونم این آدم درستیه برام درست نیست چطوریه ... من هفته ی پیش یه خواستگار داشتم مهندس معمار بود حقوقش و پرسیدیم حقوقش کمتر از کسی که الان باهاش هستم بود منم چون کلا با طرف هستم و اینا ردش کردم ولی الان همش تو دلم خالیه و از اون روز حال من بد شد  بابت اینکه نکنه اون طرف برای من آدم مناسب تری بود و من ردش کردم اصن ظهر نشسته بودم با خدا فقط زار زار گریه میکردم موندم اصلن چی درسته چی غلط

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره خودت تحصیلاتت چی هست، این مساله مدرک گرایی نیست، ادمها باید هم کفو باشن، ۱ ماه زمان کمی هست برای تصمیم قطعی گرفتن، اونم برای ازدواج

به خودت فشار نیار، از خانوادت بخواه برای اشنایی بیشتر رفت و امد کنند، ببینند ایا سطح خانواده ها یکی هست؟

بستگی داره خودت تحصیلاتت چی هست، این مساله مدرک گرایی نیست، ادمها باید هم کفو باشن، ۱ ماه زمان کمی ه ...

اره خب ما هم قرار شده همین کار و کنیم مامانش اینا اسفند ماه بیان حرف بزنن خودشونم تابستون بیان چون من گفتم دانشگاه دارم تو زمان دانشگاه نمیشه ... ولی بحث اینه الان دارم کیسای دیگمو از دست میدم و حالم خیلی بد شد یه لحظه شک کردم

نمیدونم بخدا هیچی 

آخه یه هفته باهم بودین بعد با خانواده آشنا شدین بعد یه ماه حلقه دادین؟

وقتی هنوز نیومده خونتون قضیه حلقه چیه؟

فرصت شناخت به همدیگه ندادین بعد رسمی کردین؟

حالا که اینا گذشته ولش کن

یه جلسه برو پیش مشاور تنهایی.باهاش حرف بزن ببین معیار هات برای انتخاب همسر چیه؟نظر مشاور ویه

آخه یه هفته باهم بودین بعد با خانواده آشنا شدین بعد یه ماه حلقه دادین؟ وقتی هنوز نیومده خونتون قضیه ...

رفتم پیش مشاور گفت مدرک مهم نیست شعور و اینا مهمه ... ولی این اتفاق که خواستگار برام اومد و. من رد کردم بعد از مشاوره اتفاق افتاد و حالم بد شد ... اینارو مشاور خبر نداره

رفتم پیش مشاور گفت مدرک مهم نیست شعور و اینا مهمه ... ولی این اتفاق که خواستگار برام اومد و. من رد ک ...

ولی به نظرم مشاورت کاربلد نبوده 

وجهه اجتماعی اون طرف هم قطعا مهمه درضمن ممکنه یه چیزی برای یه نفر معیار باشه ولی برای یکی دیگه معیار نباشه

به خود طرف در این باره چیزی نگو احساس کمبود می کنه حتی ممکنه بهش بربخوره

ولی مثلا بگو که دوست دارم شوهرم کتابخون باشه درمورد کتاب باهم حرف بزنید تشویقش کن به مطالعه