2777
2789

قطعا وقیح ها هستن هنوز

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان وقتی عکس میزاری خیلیام هستن خواننده خاموشن میتونن بردارن پس زمانی عکس بزارکه برات مهم نباشه& ...

تازه خیلی عجیبن بعضیابرای باردوم عکس نمیذارن میگن اشنامیبینه خیال میکنن همیشه آشناقراره دیربرسه😅

Dunyada olumden baskasi yalan
تازه خیلی عجیبن بعضیابرای باردوم عکس نمیذارن میگن اشنامیبینه خیال میکنن همیشه آشناقراره دیربرسه😅

دقیقا

حالا اشنا هم نبینه یهو یه نفر برمیداره پخش میکنه کل ایران میبینه 😂

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

دقیقا حالا اشنا هم نبینه یهو یه نفر برمیداره پخش میکنه کل ایران میبینه 😂

خودشون هم به کنار یه سری آدم خیلی عذر میخوام بیشعور عکس یکی دیگه رو بی اجازه میزارن 

دقیقا حالا اشنا هم نبینه یهو یه نفر برمیداره پخش میکنه کل ایران میبینه 😂

اگه مهمه نباید کلا گذاشت

من ی عکس از پشت، بیشتر منظره منظورم بود گذاشتم، هنوزم فک کنم باشه تاپیکم

بعد حملهههههه ک عکس درست بزار

ی لحظه احساس کردم ی مشت پسر پشت اکانتا هست🤣🤣🤣🤣

مقیم درون خود...
خودشون هم به کنار یه سری آدم خیلی عذر میخوام بیشعور عکس یکی دیگه رو بی اجازه میزارن  

ببین منم بدجورموندم توکاربعضیامدام واسه خاطرتاپیکهاشون ترس ازشناخته شدن دارن ومیخان پاکش کنن اماتاپیک عکس ک میرسه ازسرهیجان زودی عکس میذارن! 

من شک ندارم خیلیاخودشون نیستن چطورپس واسه عکسه ترس ندارن!

Dunyada olumden baskasi yalan