2777
2789
عنوان

کسی هست طراحی لباس بلد باشه؟

94 بازدید | 14 پست

یا بلد باشه ایده بگیره از طبیعت یا مکان تاریخی برای مانتو؟ 

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     

هرکی باد باشه ایده بهم بگه شیرینی خوبی بهش میدم بخدا 🥺

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خود طرح مکان تاریخی رو روی لباس نیار .. روی برشش بیار

چطور بخدا مسابقه دارم حالم خیلی بده هیچ ایده ایی نمیاد تو ذهنم میخوام شهدای گمنام اندیمشک ایده بگیرم 

اول سرچ کن درمورد شخدای اندیمشک و سبک لباساشون که معمولا رزمنده ها لباسشون یکجوره…

خرج کار مانتو رو نواره ای رشته ساچمه های رزمنده ها طرح بده مثل کمربند یا سردوش

و انسان به اندازه ی امنیتی که به دیگران میدهد،مومن است🕊
اول سرچ کن درمورد شخدای اندیمشک و سبک لباساشون که معمولا رزمنده ها لباسشون یکجوره… خرج کار مانتو رو ...

نه میخوام از خود شهدا گمنام ایده بگیرم  

اول سرچ کن درمورد شخدای اندیمشک و سبک لباساشون که معمولا رزمنده ها لباسشون یکجوره… خرج کار مانتو رو ...

پس از مقبرشون میخوای الهام بگیری حالت فرمی که رو ستون و در داره میتونی زو لباست رو برش ها اجرا کنی هرچی لباس پر برش تر و پرکار تر نتیجه ی کار بهتر…. حتما تو پینترست یا گوگل ایده طراحی لباس معماری ببین ناخوداگاه فکرت باز میشه چون اینطوری هرچی فکر کنی به مغزت فقط فشاز میاد چندین نمونه که ببینی خودت خود به خود میفهمی چیکار کنی… برای طراح شدن حتما باید نمونه کار ببینی حتی اگه با موضوع خودت خیلی تفاوت داشته باشه

پس از مقبرشون میخوای الهام بگیری حالت فرمی که رو ستون و در داره میتونی زو لباست رو برش ها اجرا کنی ه ...

شما طراحی بلدید؟ 

شما طراحی بلدید؟ 

من کارشناسی گرفتم ولی چون بارداری و زایمانم با کارشناسی افتاد زیاد طراحی نکردم و هرچی تو پینترست میدیدم یجوری به موضوع خودم تطبیق میدادم و اجراش میکردم

من کارشناسی گرفتم ولی چون بارداری و زایمانم با کارشناسی افتاد زیاد طراحی نکردم و هرچی تو پینترست مید ...

میشه کمکم کنید 🥺

من 15 باید تحویلش بدم 

ولی نمیدونم چطور ایده بگیرم طراحی میکنم روی اندام ولی مانتو خوب در نمیاد میشه کمکم. کنید 😢🥺

میشه کمکم کنید 🥺 من 15 باید تحویلش بدم  ولی نمیدونم چطور ایده بگیرم طراحی میکنم روی اندام ول ...

من خودم دوساله طراحی نمیکنم فردا سر فرصت میگردم طراحی بچه هارو اگه چیزی پیدا کردم که به موضوعت بخوره برات میفرستم

من خودم دوساله طراحی نمیکنم فردا سر فرصت میگردم طراحی بچه هارو اگه چیزی پیدا کردم که به موضوعت بخوره ...

بخدا کمکم کنید شیرینی خوبی بهتون میدم فقط بهم طرحشو بگید خودم دوختش رو انجام میدم فداتون بشم مرسی 😢❤️❤️

بخدا کمکم کنید شیرینی خوبی بهتون میدم فقط بهم طرحشو بگید خودم دوختش رو انجام میدم فداتون بشم مرسی 😢 ...

خواهش میکنم شیرینی هم لازم نیست انشالله همیشه موفق باشی😘

خواهش میکنم شیرینی هم لازم نیست انشالله همیشه موفق باشی😘

مرسی فداتون گلم لطفا درخواست دوستی بدید که بهم پیام بدید بعد