2777
2789

بم گفته میخام بخاطر تو بیام  بعد از وقتی اومده رو هم من ی ساعت ندیدمش. همش میاد برا رابطه دوباره میره با رفیقاش.رفیقامم متاهلن زیادم رفیق نداره وب همون یکی دوتا رو خیلی باشون میگیرده.خسته شدم هوووفف اینقد بم برخوردههههه. دلم میخاد برم بالا بگیرم دراز بکشمگاخمامم بکنم توهم ولی وقتی اینجور میکنم عصبی میشه دااد میزنه .

بهش بگو از این به بعد برا رابطه هم خونه نیا باهمون رفیقات رابطه برقرار کن تویی که اصلا نمیدونی مسئولیت پذیری یعنی چی زن و زندگی یعنی چی برا چی زن گرفتی

یه دختر چشم درست مو فرفری میشه واسه قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستید؟ ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو از این به بعد برا رابطه هم خونه نیا باهمون رفیقات رابطه برقرار کن تویی که اصلا نمیدونی مسئول ...

میگه نمیتونم ک همش بمونم خونه گفتم  منکه نگفتم بمون خونه ولی گفتم زیاده روی نکن تووبیرون رفتن .

میگه نمیتونم ک همش بمونم خونه گفتم  منکه نگفتم بمون خونه ولی گفتم زیاده روی نکن تووبیرون رفتن .

چرا با تو برنامه نمیریزه بگو تو متاهلی مسئولیت من با تو هستش.فیلم بریزید رو فلش.مهمونی برید،قدم بزنید،خرید برید،کارای دو نفره انجام بدید .نمیدونم چرا مردای الان خودخواه و بی مسئولیت شدن

میگه نمیتونم ک همش بمونم خونه گفتم  منکه نگفتم بمون خونه ولی گفتم زیاده روی نکن تووبیرون رفتن .

اصلا دلیل نمیشه مردی که ازدواج کنه مدام با رفیقاش بیرون باشه مگه دوره مجردیه تو هم هرروز برو با دوستات بیرون تا بفهمه سعنی چه 

اصلا دلیل نمیشه مردی که ازدواج کنه مدام با رفیقاش بیرون باشه مگه دوره مجردیه تو هم هرروز برو با دوست ...

خو نمیزاره برم .تازه بهشم بگم عصبی میشه کدیگ جرعت ندارم یچیزی بگم شدب داد و بیداد میکنه سریع هم پشیمون میشه

خو نمیزاره برم .تازه بهشم بگم عصبی میشه کدیگ جرعت ندارم یچیزی بگم شدب داد و بیداد میکنه سریع هم پشیم ...

خدایا دیگه اصلا دلم نمیخواد ازدواج کنم 

خو نمیزاره برم .تازه بهشم بگم عصبی میشه کدیگ جرعت ندارم یچیزی بگم شدب داد و بیداد میکنه سریع هم پشیم ...

نمی خوام ناراحتت کنم اما مردا به بهانه ی اینکه اسیر نیستیم و نیاز به خلوت داریم و خسته شدیم و....همچنان به دوران مجردی خودشون میپردازن و هرچی بیشتر باشه این روابط، سردی خونتون بیشتر میشه تو دلت پرتر میشه چون از ترس داد و بیداد اون تو خودت پیریزی و بالاخره این خودخوری ها یه جایی میزنه بیرون

نمی خوام ناراحتت کنم اما مردا به بهانه ی اینکه اسیر نیستیم و نیاز به خلوت داریم و خسته ...

درسته الان چجور باش بحرفم؟ واقعا ناراحتن اعصابم خورده .ی دعوایی هم درست میکنه