2777
2789

دکتر طب سنتی موثر بوده دیدم 

البته همه دکترا رو نمی‌دونم 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراعات خوراکی‌ها  پرهیز یادت نره  آب زرشک و رب انار برای کبد چرب عالیه

کرفس(خورش کرفس)

لیمو ترش 

حذف روغنا و استفاده روغن زیتون یا کنجد .یا روغن محلی گاو 

ورزش 

حذف آب تو این تایم (ی ساعت قبل غذا _بین غذا _ی ساعت بعد غذا )

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

شربت سرکه انگبین درست کن تا چهل شب بخور واقعا مفیده .شوهرم یه مدت خورد کبد چربش خوب شد 

دستورش هم اینجوریه که یه لیوان آب داخلش یه قاشق عسل یه قاشق عرق نعنا و یه قاشق سرکه طبیعی می‌ریزی حل میکنی میخوری واقعا جواب میگیری

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

شربت سرکه انگبین درست کن تا چهل شب بخور واقعا مفیده .شوهرم یه مدت خورد کبد چربش خوب شد  دستورش ...

سراه سیب یا انگور

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد

سلام وقت بخیر 

من پک معده و کبد چرب رو از عطاری بوعلی تهیه کردم
پشتیبانیس خیلی خوبه اصلاح تغذیه هم دارن
و نتیجه گرفتم
سرچ کنید عطاری بوعلی و برید از سایتش تهیه کنید
اینم شماره تلفنشون هس
09216249294