2777
2789
عنوان

۴۰میلیون،پول مفت🥱🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 1880 بازدید | 73 پست
خمس در اهل سنت یعنی یک پنجم از غنائم جنگی مابین مردم تقسیم میشه

آیه میگه خمس به همه چی تعلق میگیره..

واعلموا انما غنمتم من شیئ .....کلمه(من شیئ)یعنی از هرچیزی که به دست آوردید،خواه غنیمت جنگی خواه اموال دیگه،باید خمسش رو بدین..

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
خب من شیعه هستم و یک پنجم مازاد درامد سالانه ام رو بعنوان خمس در نظر میگیرم

نگاه کنین در اصل ذکات مهمه و کلا اشتباه بهمون یاد دادن  در فیلم  حضرت محمد  رسول الله هم خمس بع عنوان غنائم جنگیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگاه کنین در اصل ذکات مهمه و کلا اشتباه بهمون یاد دادن  در فیلم  حضرت محمد  رسول الله ...

چه فرقی داره که برای کار درست و خیر اسم بذاریم؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
آیه میگه خمس به همه چی تعلق میگیره.. واعلموا انما غنمتم من شیئ .....کلمه(من شیئ)یعنی از هرچیزی که ب ...

عزیز بنده شما دارین  میگین در هر چیزی ولی شما خودتون دارین جواب خودتون رو میدین میگین خواه غنائم جنگی خواه اموال خب یعنی شما کشورتون فتح شده و دارین چیزی هم پس میدین؟ شما دارین میگین غنائم جنگی و حتی اموال پس این برای یک کشوره یعنی دولت باید بپردازه شما خمس رو با ذکات اشتباه  گرفتین یعنی در اصل واژه اش رو اشتباه گفتن لطفا قرآن عثمان طه بگیرید با معنی معنی کتاب های قرآن  اهل سنت با شیعه خیلی زیاد فرقه لطفا برای مارو هم مطالعه  کنید

چه فرقی داره که برای کار درست و خیر اسم بذاریم؟

این خیر نیست عزیزم وقتی خدا خودش ذکات رو گذاشته و دارن خمس رو اشتباه به مردم میگن تو جیب فقرا که نمیره کاش تو جیب فقرا میرفت

عزیز بنده شما دارین  میگین در هر چیزی ولی شما خودتون دارین جواب خودتون رو میدین میگین خواه غنائ ...

اصن ربطی به کشور نداره

غنیمت از مصدر غنم به ضمه گرفته شده به معنای هرگونه بهره و درآمد هست،مثلا در قرآن حتی برای بهره بهشت هم از واژه غنم استفاده شده،،عندالله مغانم کثیره،یعنی بهره و نعمتهای زیاد،نزد خداس..

مغانم جمع غنیمت هست..

پس هرگونه بهره وفایده به دست آوردن رو بهش میگن غنیمت،خواه غنیمت و بهره در میدان جنگ خواه غنیمت و بهره کاسبی=وما غنمتم من شیی،،یعنی هرگونه بهره و درآمدی،بهش خمس تعلق میگیره..خواه منفعت ملی خواه دولتی..البته زکات بحثش با خمس فرق داره،،

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
این خیر نیست عزیزم وقتی خدا خودش ذکات رو گذاشته و دارن خمس رو اشتباه به مردم میگن تو جیب فقرا که نمی ...

زکات مشمول همه چی نیست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
این خیر نیست عزیزم وقتی خدا خودش ذکات رو گذاشته و دارن خمس رو اشتباه به مردم میگن تو جیب فقرا که نمی ...

در مذهب شیعه زکات به فقرا تعلق میگیره و خمس سهم امام معصوم هست،اون مذهب شماست،فکر کنم اینو متوجه بشید

تو بانک نذار، اگر میتونی ی کسب و کار کوچک راه بنداز. سال ۹۸ صد میلیون ارث رسید ب مادرم گذاشتیم بانگ وام گرفتیم ب فاصله ی شش ماه همه چی یهو گرون شد ارزشش اومد پابین

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!