2777
2789

من خیلی از دورو بریام شنیدم که واقعیت داره شما تجربه داشتید یا از کسی شنیدید؟ بیاید تا منم ی قضیه رو  ک از شوهرم شنیدم بگم

اندَکی‌صَبر‌حَوادث‌روزگار‌می‌چرخند

اره هست ولی نه دعانویسای ایران 

تاپیک اخرمو جواب میدین؟ 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتقاد ندارم که برم سمتش ولی با چشم دیدم که چقدر برای ما گرفتن تو حیاطم محل کار همسرم ده ها دعا پیدا کردم 

و چقدر دوران سختی برامون سپری شد 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️
اعتقاد ندارم که برم سمتش ولی با چشم دیدم که چقدر برای ما گرفتن تو حیاطم محل کار همسرم ده ها دعا پیدا ...

پس تاثیر ام‌ داره🤦🏻‍♀️

اندَکی‌صَبر‌حَوادث‌روزگار‌می‌چرخند
پس تاثیر ام‌ داره🤦🏻‍♀️

نمی‌دونم واسه اونا بود یا نه که مطمئنم بودولی بعد از پاکسازی و پیدا کردن همشون و ریختن تو آب جاری نجات پیدا کردیم میتونم بگم از آسمون اومدم پایین 

زندگیم رو هوا بود من طوری شده بودم که یک ظرف سالم یک وسیله سالم تو‌خونم نزاشتم شبانه روز تو اتاق تاریک خودمو حبس میکردم اوضاع افتضاحی برام پیش اومد 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️