2777
2789

وایی خدا،یه لحظه بیاین

امروز رفتم بازار پسرمو پیش پدرش گذاشتم،خرید که کردم هوا تاریک شده بود گفتم همسرم بیاد دنبالم چون وسایلم زیاد بود،بعدش گفتم پسرمو لباس بپوشه بیاد،بعد چند دیقه انگار به من الهام شده بود برم سمت دو خیابون اونورتر ببینم شاید چیزی،که نگرفتمو بگیرم ,چشمتون روز بد نبینه،دیدم ماشین شوهرم پارکه تو خیابون خودش نیست تو ماشین پسرم هست داره درو باز میکنه که بره تو خیابون اصلی،،،،حالا شوهرم کجا بود اون سمت خیابون تو داروخونه بود پسرم وسط خیابون شلوغ درو باز کرد ،خدا بهم رحم کرد فقط بهم رحم کرد که رسیدم سریع دستشو گرفتم که نره تو خیابون،،،،،،هرچی از دهنم در میومد به شوهرم گفتم ،حالم آنقدر بده دارم میمیرم

وای موهام سیخ شد 

دلت فهمیده بودا الهی بگررردم 

شوهرت حواسش کجاس بگو ماشینو قفل کنه😒

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داشت بچه مو به کشتن میداد ،خدایااااااا اینجور پدرا رو نابود کن حالم آنقدر بده تپش قلب گرفتم،شما نبودین ببینین چه وضعیتی داشت پسرم چند ثانیه مونده بود بره تو دل ماشینا 

حالا حرمت شوهرتون نگه میداشتی تو اون لحظه  میدونم پیش اومده برای منم

چ حرمتی؟باید انقد بگه دفه بعد حواسشو جم کنه 

بحث جون بچشه 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

خدارو شکر حتماً صدقه بده به شوهرتم با آرامش بگو خواستی بچه رو تنها بذاری درای ماشینو قفل کن

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
حالا حرمت شوهرتون نگه میداشتی تو اون لحظه  میدونم پیش اومده برای منم

خیلی وضع بدی بود ،شما نمیدونین پسرم درو باز کرد پایین اومد داشت میرفت سمت خیابون اصلی که همه ماشینا با سرعت بالا میرفتن،تا برسم بهش مردمو زنده شدم خدا سر هیچ مادری نیاره ،شوهرم کار غیر واجب داشت خیلی کار الکی تو داروخونه که میتونست خیلی روزای دیگه انجام بده و بخره