بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه من ندیدم ولی شنیدم اگه رحمو دربیاری کل اعضای بدن بهم میریزد مشکلای دیگه پیش میاد ولی ازطب سنتی خیلی جواب گرفتم یکی از اقوام مون هم پلیپ رحم داشت دکترمیخواست عمل کنه رفت داروگیاهی استفاده کرد خوب شد بعد چند وقت هم باردار شد
نه من ندیدم ولی شنیدم اگه رحمو دربیاری کل اعضای بدن بهم میریزد مشکلای دیگه پیش میاد ولی ازطب سنتی خی ...
عه چه خوب ، آره منم گفتم بره طب سنتی ولی نمیدونم کی ترسوندش که با دارو گیاهی یه بلایی سرت میاد بهش گفتن یه زن خورد و بعد چند وقت بر اثر همون فوت کرده اینم میترسه سنشم برا عمل خیلی کمه و خیلی خطر ناکه براش
پس جراحی نکنن برن دکتر خوب متخصص بیماری خودشون که با دارو گیاهی انشالله درمان شن چونکه هنوز خیلی جوا ...
اصفهان رفت پیش فوق متخصص و خیلی دارو بهش داد خوب نشد ، با دارو پریود میشن و شده حتی نزدیک یه ماه هم طول میکشه پریودی بدون دارو اصن پریود نمیشن دکترم گفته اگ با قرصای آخری که بهش داده خوب نشده باید عمل کنه