2821
2789
عنوان

میشه یلحظه بیاین🥲

234 بازدید | 24 پست

سلام خوبین عزیزان 

من یکیو میشناسم فک کنم یه 38 سالش باشه ولی پریودیش قطع شده دکتر رفته دارو دادن بهش ولی خوب نشد گفتن باید رحمشو در بیارن 

کسی بوده اینجور شده باشه با دارو گیاهی یا درمان خاصی خوب شده باشه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من ندیدم ولی شنیدم اگه رحمو دربیاری کل اعضای بدن بهم میریزد مشکلای دیگه پیش میاد ولی ازطب سنتی خیلی جواب گرفتم یکی از اقوام مون هم پلیپ رحم داشت دکترمیخواست عمل کنه رفت داروگیاهی استفاده کرد خوب شد بعد چند وقت هم باردار شد

نه من ندیدم ولی شنیدم اگه رحمو دربیاری کل اعضای بدن بهم میریزد مشکلای دیگه پیش میاد ولی ازطب سنتی خی ...

عه من نمیدونستم یکی از دوستای من هم پریود نمی شد دارو گیاهی مصرف کرد بدتر شد اخرشم مجبور شد که جراحی کنه ولی بدن با بدن فرق میکنه

نه من ندیدم ولی شنیدم اگه رحمو دربیاری کل اعضای بدن بهم میریزد مشکلای دیگه پیش میاد ولی ازطب سنتی خی ...

عه چه خوب ، آره منم گفتم بره طب سنتی ولی نمیدونم کی ترسوندش که با دارو گیاهی یه بلایی سرت میاد بهش گفتن یه زن خورد و بعد چند وقت بر اثر همون فوت کرده اینم می‌ترسه سنشم برا عمل خیلی کمه و خیلی خطر ناکه براش 

دقیق نمی‌دونم فک کنم 38 باشه 

پس جراحی نکنن برن دکتر خوب متخصص بیماری خودشون که با دارو گیاهی انشالله درمان شن چونکه هنوز خیلی جوان هستن این جور عمل ها خطر ناک پر ریسک هستش

اصلش که اره ولی چونکه سنش کمه خطرناک هستش ریسک زیاد داره

اره واسه همین خطرش منم گفتم عمل نکنه و بره طب سنتی دارو بخوره خواستم ببینم کسی بوده یا کسیو اینجا میشناسن که خوب شده باشه 

پس جراحی نکنن برن دکتر خوب متخصص بیماری خودشون که با دارو گیاهی انشالله درمان شن چونکه هنوز خیلی جوا ...

اصفهان رفت پیش فوق متخصص و خیلی دارو بهش داد خوب نشد ، با دارو پریود میشن و شده حتی نزدیک یه ماه هم طول می‌کشه پریودی بدون دارو اصن پریود نمیشن دکترم گفته اگ با قرصای آخری که بهش داده خوب نشده باید عمل کنه