2777
2789

سلام به همگی

دلم میخواد چاق بشم و به وزن دلخواخم برسم اما نمیدونم چیکار کنم و چی بخورم ک عوارض نداشته باشه

خواهش میکنم هرکی میدونه کمکم کنه🙏

چی بخوریم رو من پیشنهاد نمیکنم.ولی منم مث خودت لاغرم.برنامه کالری شمار نصب کردم.هرچی میخورم میزنم توش به صورت روزانه.عدده نباید کمتر از۳۰۰۰کالری بشه.سه روزه دارم اجراش میکنم.امیدوارم چاق شم.ولی شنیدم روزی ۳۰۰۰کالری بخوری هفته ای یه کیلو چاق میشی

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم برنامه چیه عزیز؟؟

باریکا از همه بهتره.ولی اشتراک باید بخری.و بدون پولش برای لاغر شدن ن چاق شدن.شما وزنتو بزن ۲۰۰کیلو که برات بنویسه برای تثبیت این وزن باید روزانه۳۵۰۰کالری غذا بخوری.شاید الان متوجه نشی چی گفتم.برنامه رو نصب کن بعدش توضیحاتم بخون متوجه میشی

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...