2777
2789
عنوان

دلتنگی و یه حس بد که دوسش ندارم

290 بازدید | 5 پست

سلام.دوستان من پسرمو ۸ ماهه از دست دادم گفتم خدایا کمکمون راه بزار جلو پام برسم آزمایش ژنتیک بدم جای پسرمو سالم و بدون مشکل ژنتیکی بهم بده گفتم خدایا نزار حسود بشم وقتی میشنوم یکی پس داره سالمه یه جوری میشم این حسو دوس ندارم بخدا همیشه واسه سلامتی بچه ها دعا میکنم ولی چه کنم دلم خیلی شکسته 😢😢😭😭

تجربه شما رو دارم دو سال بعد فوت پسرم خدا دخترمونو بهمون داد سالم و شیطون ازمایشاتتونو کامل بدید اگه مشکلی نبود اقدام به بارداری کنید ولی عجله نکن بذار با خیال راحت و بی دغدغه باردار بشی

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

تجربه شما رو دارم دو سال بعد فوت پسرم خدا دخترمونو بهمون داد سالم و شیطون ازمایشاتتونو کامل بدید اگه ...

ان شاالله برام دعا کن توام مثل من اذیت شدی میدونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله برام دعا کن توام مثل من اذیت شدی میدونم

خیلی خیلی سخت بود حال الانتو خوب درک میکنم همه چی درست میشه فقط باید صبرتو بیشتر کنی سخته ولی خدا کمک میکنه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

سلام من یه دختر8ماهه دارم بیماری میتوکندریایی داره یه هفته است که حالش خوب نیست

شما خیلی شبیه منید انگار خود منید

میشه یه زنگ به من بزنید شما رو بخدا یه چند تا سؤال دارم ازتون خیلی نگران حال دخترمم

09104787911

سلام من یه دختر8ماهه دارم بیماری میتوکندریایی داره یه هفته است که حالش خوب نیست شما خیلی شبیه منید ...

منم پسرم میتوکندریایی بود شرایط تماس ندارم چه برنامه ای نصب دارین بهتون پیام بدم؟