2777
2789

۶سالشه دوماه پیش یه ست جعبه ابزارخریدیم حالاایشون نشستن به گریه کردن من اینودوسندارم یه شکل دیگه تومغازه بوداونوچرانخریدی لامصب من دیشب یادم نیست چی خوردم ۲ماه پیش یادم نیست اصلاازکدوم مغازه خریدیمش 😫😫😫😫کلااینجوریه میشینه گریه چرافلان چیزم خراب شد😑😑😑

پایان هدف آخرخرداد  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعیتش اصلا هیچ اسباب بازی رو دوماه نگه نمیدارن که بخوان گریه هم بکنن😂😂 هفته ی اول خورد شده دیگه

اینم نگه نمیداره ولی به زوربابدبختی نگه میدارم میدونی دیگه قیمتشون وحشتناک گرونه 🤕🤕🤕🤕

پایان هدف آخرخرداد  

آره دقیقا همینه ظهر خونه خواهرم بودم تبلیغات شکلات کیندر دیده بعد یه مغازه رفتیم نداشت تا خونه گریه کرده چرا نداشته

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

ای جان . بهانه گیر. اصلا با گریه نذار به هدفش برسه که یاد میگیره میشه سلاحش

والایادگرفته منم توجه نمیکنم الان چنان سوزناک گریه میکنه حس میکنی زنش مرده 😂😂😂😂

پایان هدف آخرخرداد  
اینم نگه نمیداره ولی به زوربابدبختی نگه میدارم میدونی دیگه قیمتشون وحشتناک گرونه 🤕🤕🤕🤕

اره خییلی.بچه های من یکیشون میشکنه بعد گریه میکنه که چرا داداشم داره هنوز ولی برای من شکست😁

مجبور میشیم یکی دیگه بخریم واقعا خیلی بده

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

آره دقیقا همینه ظهر خونه خواهرم بودم تبلیغات شکلات کیندر دیده بعد یه مغازه رفتیم نداشت تا خونه گریه ...

وای تلویزیون نگویه خوراکی هایی میخوادبیاوببین میگم بچه من حتی اسمشم نمیدونم چیه 

پایان هدف آخرخرداد  
اره خییلی.بچه های من یکیشون میشکنه بعد گریه میکنه که چرا داداشم داره هنوز ولی برای من شکست😁 مجبور ...

۴ماه پیش یه ماشین کنترلی خریدم تولدش ازپارسال میخواست ۴ماهه پوستمومنوکنده اینودوسندارم منه بدبختم رفتم جنس خوب خریدم مثلاهفته ای ۵بارباهاش قهرمیکنه آخرش همسرم تهدیدش کردبچه ازشون مراقبت نکنی دیگه برات هیچی نمیخرم الان سالمه وبازی میکنخ حالام گیرداده به این جعبه ابزاره

پایان هدف آخرخرداد  
یاخدا یعنی قراره تا ۶ سالگی گریه کنن پسرمن ۱۶ ماهشه روانیم کرده اتقدر جیغ میزنه مغزم دردمیکنه دیگه

حالاکجای کاری بابای پوشک داری حرف بزنه مختوبخوره بدغذایی وووواین داستان ادامه داره 😃😃😃😃😃

پایان هدف آخرخرداد