2777
2789

۱ ساله عروسی کردم باردار هستم کلا ۱۹ سالمه

مثلا  یه مهمون از راه دور بیاد بمونه خونمون اینم میاد میمونه

سه تا بچه به شدت شلوغ داره که تا ۴ صبح نمیخوابن

۳۷ سالشه میاد خونمون پا نمیشه یه استکان برداره یه ظرف بشوره منم با اینکه باردارم برم خونشون زود ظرفای شامو می‌شورم حتی جارو دستی میکشم چون خودم دوست دارم تمیزیو 

ولی این میاد کلا خونمو به گوه میکشه

ببخشید اینو میگم ولی آخه از شهرستان نیومده که  دو تا کوچه فاصله داره بره شبو خونش بخوابه ماهم تازه عروس دومادیم

یعنی شب خونه ما خوابیدن یکی از تفریحاتش ب حساب میاد

ماهم مستاجریم هر وقت اینا میان واحد بغلی گلایه میکنه از سر و صدای زیاد بچه هاش

خدایا تو تمام امید منی ناامیدم نکن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار بده بهش ، بچه هاشم اگه بهم ریختن بگو تمیز کنن، نمی‌بینه وضع تو رو

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

یه بار شام میخواستن بیان خونمون منم اون موقع ویارم شدید بود خودم نتونستم شام بذارم ب مامانم زنگ زدم اون اومد گذاشت

بعد وقتی بهشون گفتم جاریم ب خواهرشوهرم گفت وای خیلی زشت شد کاش نمیومدیم راضی نیستیم مامانت زحمت بکشه

این برگشت با خنده گفت چلمنگ نیستی که خودت درست کن بعد گفت شوخی میکنم از این ب بعد شام شما بیاید خونه ما😑

۱۹ سالته بارداری‌؟

یا خوده خدا

میزاشتی خودت بزرگ شی

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

درو روش باز نکنید  هر وقت پرسید اومدم نبودین بگوخواب بودیم چند بار اینجور بگین بهونه بیارین دیگه نمیاد

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
۱۹ سالته بارداری‌؟ یا خوده خدا میزاشتی خودت بزرگ شی

مشکل من الان ایم موضوعی که شما مطرح کردی نیست دوست عزیز من با این قضیه کنار اومدم

درو روش باز نکنید   هر وقت پرسید اومدم نبودین بگوخواب بودیم چند بار اینجور بگین بهونه بیارین د ...

شوهرمم ا دستش خستست ولی خب رومون نمیشه باز نکنیم

بزرگی ب عقله نه به سن‌😕

اگه اینطوریه واسه چی حق رای و حق رانندگی به زیر ۱۸ نمیدن؟؟

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
مشکل من الان ایم موضوعی که شما مطرح کردی نیست دوست عزیز من با این قضیه کنار اومدم

مشکل بزرگ همینه که زود ازدواج کردی و نمیتونی شرایط مدیریت کنی اتفاقا