2777
2789
عنوان

مهمونی مادر شوهر و حرکت جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2337 بازدید | 55 پست

به جاری هیچی نمیگفتم چون وظیفه ای نداره بیاد گارسون باشه. شما هم اون اندازه توانتون بود کار میکردین، ، و ایشون هم ۳۰ نفر مهمون رو رستوران یا تالار میبرد یا غذا سفارش میداد میوردن خونه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شد که شما رفتی کمک؟  و چی شد که اون یکی دیر اومد و اون یکی نیومد؟

من خودم به نسبت شعورم رفتم چون مادر شوهرم پیره دخترم نداره... اونی که نیومد یه ساله قهره... اونی که اومد هم گفت بچه ام رو بردم حموم 🙄

وقتی میبینم پیرزنهای ۷۶ ساله واسه مهمونی هاشون کار میکنن یاد مامانم میفتم دلم میگیره از ۵۸ ۵۹ سالگی دیگه حتی نمیتونست یه چایی دم کنه واسه خودش چقدر زود از پا افتاد 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

خوبه خودتو مادرشوهرت بودی 

من به تنهایی مهمونی میدم برادرا شوهرم با زن و بچه و کل خانوادش  30 نفرن 

هم غذا میپزم هم سالاد درست میکنم ظرف شستن ..... تا آخر شب دیگه جنازه میشم 😑😂

اونم الان میگه مهمونی دعوت بودیم

اون یکی جاریم خود شیرینه وایساده هی بشور بساب

هرچن هرکی جای شما بود بخاطر مسن بودن مادرشوهر می رفت کمک

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

اگه کمک ازدل بیاد که احتیاج نداری کسی ببینه اگه انب راخودنماییه که من خودم اینطوری بودم بخاطراینکه نگن کارنمیکنه کارمیکردم ولی الان اندازه نگه میدارم وخیلی راضی ترم

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

قبول دارم ۳۰تامهمون زیاد هستش ولی واقعا از سه روز قبل بشور بساب کردید؟مادرشوهرتون اصلا خونشو تمیز نمیکرده؟

من ۳۰نفرمهمون نداشتم اما ۶ ۷بار ۲۵نفر داشتم روز قبلش خونرو اوکی کردم و فرداشم فقط غذاها و کیک و دسر واینجور چیزا

چرا فکر می‌کنی چون شما عروسشی کمکش کردی پس بقیه عروساش هم باید کمک کنن؟ شماهم میتونستید کمک نکنید .. همه که مثل هم نیستن عزیزم .. شما لطف کردی رفتی کمک مادرشوهرش بازم خداروشکر مادرشوهرش نیومده اونو از تو بیشتر تحویل بگیره و زحماتت رو نادیده بگیره .. بهتر دیگه بهش فکر نکنی چون واقعا اذیت میشی 

شما اگر توانایی نداشتید بدون رودربایستی می گفتید و به مادرشوهر می گفتید هر کاری که صلاحشه انجام بده، جاری شما کار اشتباهی انجام نداده و علاقه ای به کمک نداشته، شما یا کاری رو انجام ندید یا وقتی انجام دادید با رضایت قلبیتون باشه که حالا شکایتی نداشته باشید...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!

هیچی .شما چیکار ب جاریت داری.دلش نخواسته بیاد.ببخشید ولی واقعا ب شما مربوط نمیشه....نهایتا اگه کسی هم بخواد ناراحت بشه حرف بزنه مادر شوهرته....و اینکه اینقدر بهت فشار میاد .بهتره نری واسه کمک....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه