2777
2789
عنوان

مهمونی مادر شوهر و حرکت جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2337 بازدید | 55 پست
دوست عزیز کمک به دیگران ارتباطی به شعور بالا و پایین نداره...شعور زمانی ارزشمنده که بدون توقع از دیگ ...

فکر کنم تو جاری منی 😂😂🙃

جدا از شوخی یعنی اینکه یه پیرزن 76 ساله بشوره بپزه و من برم بخورم و بیام به هیچ جام نباشه؟ شعوری که شما میفرمایید اینه؟ 

مادرشوهرمن به خرج پسراش فامیلاشو دعوت میکنه پدرشوهرمم زندست و ثروتمنده .دخترش ۴۰سالشه اونم میاره منم اوایل خیلی کارمیکردم ته ش هی میگفت اگ دخترم نبود نمیتونستم این مهمونارو راه بندازم .

منم دیگ هروقت مهمونی میده میرم تو اتاق خودمو سرگرم میکنم .

البته فقط عیدا ماام ک ۱۰روز خونه پدرمو پدرشوهرم هستیم از سراجبار خونمون یه شهر دیگس ۸ساعت راهه .وگرنه اصلا نمیرفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی که نمیتونه و توانایی نداره نباید مهمونم دعوت کنه جاریت عروس اون خانوادس نه کنیزشون. مادرشوهر منم کاراشو میندازه گردن بقیه با این که جوونه. مثلا مهمونیا غذارو میندازه گردن بقیه همینطور پذیرایی و جمع و جور کردن و ظرفا و..‌. من متعادل کمک میکنم تو پذیرایی و ظرف شستن کمک میکنم

اون وظیفه ای نداره توام وظیفه ای نداری تو لطف کردی اون نخاسته احتمالا لطف کنه چی باید بگی بهش مادر شوهرت ۷۰ سالشه نباید مهمونی ب این پر جمعیتی بده از کسی ام توقع نداشته باشه 

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

ببین این‌که شما کمک کردین، خیلی خوبه و بزرگواری و محبتتون رو می‌رسونه. اما وظیفه‌تون که نبوده. لطف‌ کردین. 

جاری هم اهمالی در انجام وظیفه نداشته، دلش نخواسته لطفی بکنه. 

من خودم کمک رو می‌پسندم. به نظرم اعضای خونواده باید موقع نیاز، تو خوشی و ناخوشی، کمک حال هم باشن. ولی واقعا همچین وظیفه‌ای ندارن. 

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم

هیچکی وظیفه مداره مهمونی یکی دیگرو را بندازه 

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

هيچي نميشه گفت كه  چرانيومدي مادر شوهر من مراسم زياد ميگرفت من دم دم ميرفتم اما پذيرايي اينا را ميكردم كارگرم داشت  با اين حال كمك ميكردم جاري اصلا نميومد هيچ كس به رو خودش نميورد چرا نيومده 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

من بودم به جاریت میگفتم آفرین کع برای جسم و روح و جایگاهت ارزش قائل شدی و به بدنت رحم کردی

برخلاف من

اون وظیفه نداشته کمک کنه

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
قبول دارم ۳۰تامهمون زیاد هستش ولی واقعا از سه روز قبل بشور بساب کردید؟مادرشوهرتون اصلا خونشو تمیز نم ...

من مهمون داشته باشم از  بيست روز قبل نه خواب دارم نه اسايش تا مهمونيم تموم بشه بره سه روز كه چيزي نيست 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر