2777
2789

چیکار کنم ی حرف نمی تونم تو خودم نشون بدم ناراحتم نمی تونم وانمود کنم خوشحالم تو رو خدا کمک کنیدددد تازگیا زیاد جواب مادرشوهرمو هم میدم اصلا هم نمی تونم تحملش کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب با خودت بگو ب من چه

مثلا مثلا از خونه همسایه صدا میاد باخودت بگو به من چه چرا باید برم نگاه کنم ببینم جریان چیه چی بهم اضافه میشه

یا مثلا جاریت رفته بیرون نپرس کجا رفته بودین بدونی چه فرقی ب حالت میکنه

خب با خودت بگو ب من چه مثلا مثلا از خونه همسایه صدا میاد باخودت بگو به من چه چرا باید برم نگاه کنم ...

تو این کارا دخالت نمیکنم اصلا حرف دل خودم مثلا از چیزی ناراحتم و اینا اخه من چیکار به همسایه اطرافیان دارم

خب با خودت بگو ب من چه مثلا مثلا از خونه همسایه صدا میاد باخودت بگو به من چه چرا باید برم نگاه کنم ...

وای مثل همسایه ما خودش اعتراف هم میکنه که گوشمو میزارم رو دیوار تا صداتونو گوش کنم هرچی از اون همسایه سمت چپی شنیده بود داشت برای من تعریف می‌کرد لابد هرچی هم از ما میشنوه برای اونا میگه😠 دیگه از روزی که اعتراف کرد جواب سلامشم نمیدم😏🤒

دنیا مگه چی داشتو رو نکرده💔

من فکر میکردم عادیم 

تا با شوهرم اشنا شدم 

اصلاااااا واسش مهم نیست چیشد چی نشد یه ماجرا پیش بیاد چارتا سوال نمیپرسه اطلاعات اصلا ب ادم نمیده 😁😁 

ورد زبونش ایناس : من چمیدونم . یا خب بماچه 

اه اه