2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@نی_نی_یار_پنج    

شمابودی توتاپیک بمن گفتی نامرد درسته؟گزارشت زدم چون حقت بودحلالتم نمیکنم نه شما ونه اون کاربرخانمو دیگه شماباشی براخودشیرینی پشت کسی حرف نزنید

______ تعلیق دائم ______

شمابودی توتاپیک بمن گفتی نامرد درسته؟گزارشت زدم چون حقت بودحلالتم نمیکنم نه شما ونه اون کاربرخانمو

اخه من چی گفتم عزیزم منو گزارش میزنی ببخشید اگه ناراحتتون کردم ولی حق من نبود 

ق‍‌ب‍‌ل‍‌ن #ه‍‌ف‍‌ت‍‌اد درص‍‌د ب‍‌دن ان‍‌س‍‌ان از #اب ت‍‌ش‍‌ک‍‌ی‍‌ل م‍‌ی‍‌ش‍‌د ، ال‍‌ان #ف‍‌ک‍‌ر و خی‍‌ال!
اخه من چی گفتم عزیزم منو گزارش میزنی ببخشید اگه ناراحتتون کردم ولی حق من نبود 

شماچی گفتی بروکامنتاتونگاه کن اصلا .من فقط یه کامنت گذاشتم گفتم خداروشکربنظرتاپیکاتون امیدوارکنندست بعد چون نخواستم ریپ بزنیدپاک کردم رفتم بعدش اون خانم اومدگفت این خانم چی میگفت شماگفتی زرنگی کردخواست تاپیکشونخونی زودی پاک کردبعدچندجام گفتی خودتوناراحت نکن این محدثه نام میادبه توهم گیرمیده بخاطرخودت میگم اصلا معنی این حرفاچیه من اصلا شمارومیشناسم؟

______ تعلیق دائم ______

شماچی گفتی بروکامنتاتونگاه کن اصلا .من فقط یه کامنت گذاشتم گفتم خداروشکربنظرتاپیکاتون امیدوارکنندست ...

باشه باشه فقط جبهه حق و باطل نگیر خدا شاهده هر چی گفتم از روی شوخی کردن زیادمه وگرنه من جسارت همچین حرف بد زدن پشت سرتون رو ندارم 

ق‍‌ب‍‌ل‍‌ن #ه‍‌ف‍‌ت‍‌اد درص‍‌د ب‍‌دن ان‍‌س‍‌ان از #اب ت‍‌ش‍‌ک‍‌ی‍‌ل م‍‌ی‍‌ش‍‌د ، ال‍‌ان #ف‍‌ک‍‌ر و خی‍‌ال!
اون خانم هاچ بک هم فحشای خیلی زشتی بهم داده بود نی نی یارفحششوپاک کرد

خب اون که به من مربوط نبود

باشه باشه فقط جبهه حق و باطل نگیر خدا شاهده هر چی گفتم از روی شوخی کردن زیادمه وگرنه من جسارت همچین ...

ولی زدین واقعا شوکه شدم من فقط یه کامنت گذاشتم بعددیدم پشت سرم چیاگفتید باهم خیلی ناراحت شدم 

______ تعلیق دائم ______

ولی زدین واقعا شوکه شدم من فقط یه کامنت گذاشتم بعددیدم پشت سرم چیاگفتید باهم خیلی ناراحت شدم 

به خدا من قصد توهین نداشتم

مربوط نبود؟شما بااون داشتیدحرف میزدیددلداری میدادیداسکرین شات پیاماتونوالانم دارم .

هر که مسئول اعمال و رفتار خودشه غیر اینه بهم تو هم فوش بده تا خالی شی