2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشالله هزارماشالله تغذیه تون چی بود؟

بنظرم همین موز که هرروز میخوردم با بستنی تاثیر داشت

مولتی ویتامینمم الان اسمشو یادم نیست خیلی خوب بود پیداش کردم تاشب بهت میگم اوایل بارداری دکتر بهم داده بود گفت واسه وزن گیرب جنین خوبه

الان وقت زیادی نداری دیگه موز بخور و بستنی و دمپخت و کباب البته من کباب دوست نداشتم اما دوست داشتی بخور

من ویارم دمپختک با گوشت چرخی بود و دوغ😀و موز

انشاالله بدنیا اومد خواستی بهم پیام بده بگم چیکار کنی تپل بشه😍اوی خدا نی نی خدا حفظش کنه خوش قدم باشه خوشگلم انشاالله سالم بدنیا بیاد

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

بنظرم همین موز که هرروز میخوردم با بستنی تاثیر داشت مولتی ویتامینمم الان اسمشو یادم نیست خیلی خوب ب ...

خیلی ممنون خوشگلم 

خدا دختر شما رو هم حفظ کنه 

برام‌دعا کنین 🙏

شنیدم بستنی خیلی و وزن گیری تاثیر داره شیرموز و پوره سیب زمینی ام خوبه 

مولتی ویتامین نخوردی از اول بارداریت؟ اگه میخوردی اون خیلی اشتها اوره من تا الان ۱۱ کیلو اضافه کردم 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗