2777
2789

خونه هامون نزدیک همت چون من بیشتر اوقات خونه خودمم وبیرون نمیرم مدام حرف بارم میکنم خسته شدم بااین حرفاشونو بیشتر دلم می‌شکنه و میلم ب بیرون رفتن صفر میشه یکی از دغدغه های فامیل بیرون نرفتن منه😔

مامانت چی میگف

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه برم جایی میگن چرا همش تو خونه ای ولی واقعا دوست ندارم بدون دعوت برم خونه این و اون اینجا اینجوری ...

منم زیاد اهل رفت و امد نیستم

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

چرا عزیزم ؟

نکنه افسرده هستی ؟

من‌که خیلی درونگرا هستم و زیاد اهل رفت و آمد نیستم ولی بازم بیرون میرم واسه خودم میگردم

یا با پسرم و شوهرم

سینما _ پارک _ رستوران _ جاهای دیدنی و زیارت و مسافرت میریم

چون درونگرام خیلی حرف بارم میکنن باید مدل اونا زندگی کنم تا راضی شن دلم از حرفاشون خونه کاش میشد از این دهات برم دیگه بریدم اون از زندگی مشترکم ک داغونه با حرف همینا

چرا عزیزم ؟ نکنه افسرده هستی ؟ من‌که خیلی درونگرا هستم و زیاد اهل رفت و آمد نیستم ولی بازم ب ...

منم مسافرت میرم شوهرم بگه هر جایی میرم ولی شوهرمم تنها نمیبره منو باید مامان باباش باشن ولی بازم میرم سینما وپارک نداریم ت روستاییان 

اگه برم جایی میگن چرا همش تو خونه ای ولی واقعا دوست ندارم بدون دعوت برم خونه این و اون اینجا اینجوری ...

منم رفت و آمد به خونه کسی رو زیاد دوست ندارم

خدا رو شکر از خانواده ها دوریم و دلیل خوبیه برای هر روز هر روز نرفتن

خونه دوست و رفیق هم نمیرم

با همسایه بالایی خیلی صمیمی هستم اون میاد خونم اما هرچی اسرار میکنه من نمیرم شاید اون ۱۰۰ بار بیاد من در حد یه بار نیم ساعت برم

چرا عزیزم ؟ نکنه افسرده هستی ؟ من‌که خیلی درونگرا هستم و زیاد اهل رفت و آمد نیستم ولی بازم ب ...

افسرده که اره چجوری وقتی بااین آدما زندگی کنی افسرده نمیشی مجردین ی دختر سرحال و شاد بودم اوایل ازدواجمون همینطور هرجایی میرفتم ولی بعدش با حرفاشون کاری کردن از همشون بیزار بشم دلم نمیخاد باهاشون ارتباط داشته باشم

منم رفت و آمد به خونه کسی رو زیاد دوست ندارم خدا رو شکر از خانواده ها دوریم و دلیل خوبیه برای هر رو ...

باز کسی دخالت نمیکنه ت کارت چرا نمیری اینجا کل روستا گیر دادن بمن 

مامانا پشت سر همه بچه ها حرف میزنن تنها نیستی مامان منم پشت سرمن حرف میزنه اون روز اومدم خونه صدای مامانم میومد میگفت آیدا چقدر زیاد میخوره میترسم چاق بشه جلوشم بگم  باد میکنه.باد میکنه یعنی ناراحت میشه من که دیگه عادت کردم 😑