2777
2789

یجا زده طرف ماماست 

خیلی خوشگل شده هر سال میره پیشش میزنه از سیسی دو میلیونه ژل گونه و چونه اش 

بنظرتون منم برم در حد نیم سیسی اونجا بزنم اتفاقی میفته امتحانی فقط میخوام ببینم واقا خوبه

اون هیچیش نشد خیلیم قشنگ شده براش🫠

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم نمیزدم ماما اصلا صلاحیت همچین کاری رو نداره ژل ارزون هم هزار مشکل ایجاد میکنهفقط الان رو نگا ...

اتفاقاً کادر درمان صلاحیتشو دارن اما بهتره پیش پزشک انجام بشه

اتفاقاً کادر درمان صلاحیتشو دارن اما بهتره پیش پزشک انجام بشه

کی گفته کادر درمان صلاحیتش رو دارن

این حرفا رو روی کدوم منبع برای خودتون صادر میکنید

حتی پزشک عمومی که دوره ندیده باشه هم صلاحیتش رو نداره چه برسه کادر درمان

الکی برای خودتون چرندیات صادر نکنید

حتما خودت کادر درمانی که اینطوری واسه خودتون فتوا میدی

کی گفته کادر درمان صلاحیتش رو دارناین حرفا رو روی کدوم منبع برای خودتون صادر میکنیدحتی پزشک عمومی که ...

عزیزم دعوا که نداریم نه گلم من خودم کادر درمان نیستم

اما اطرافیان خودم ماما داریم که دوره گذروندن مثل پزشک ها البته خودشون نمیتونن مطب جداگونه بزنن و حتماً باید زیرنظر پزشک اینکارو انجام بدن❤️بعضی از پزشکای زیبایی خودشون استخدام میکنن ماماهایی رو که این دوره هارو گذروندن و مدرکشو دارن داخل مطبشون

عزیزم دعوا که نداریم نه گلم من خودم کادر درمان نیستماما اطرافیان خودم ماما داریم که دوره گذروندن مثل ...

دعوایی باهات نکردم روشنت کردم اطلاعات غلط ندی یکی بخونه بره کار دست خودش بده

حرف کاملا اشتباه بود هیچ کادر درمانی صلاحیت همچین کاری رو نداره فقط پزشک متخصص می تونه،حتی پزشک عمومی که دوره نگذرونده باشه هم صلاحیتش رو نداره

ماما که دیگه اصلا،اطلاعات غلط تحویل مردم ندا

دعوایی باهات نکردم روشنت کردم اطلاعات غلط ندی یکی بخونه بره کار دست خودش بدهحرف کاملا اشتباه بود هیچ ...

وقتی دیدم نوشتی پزشک عمومی هم صلاحیت نداره فهمیدم اینقدر بی سوادی که ارزش نداره حتی ادامه بدم باهاتون هم کلام بشم و ادامه بدم 🤦🏻‍♀️

چی بگم والا! موفق باشید

وقتی دیدم نوشتی پزشک عمومی هم صلاحیت نداره فهمیدم اینقدر بی سوادی که ارزش نداره حتی ادامه بدم باهاتو ...

تو اگر سواد داشتی کلمه بعد پزشک عمومی رو هم می خوندی نادون احمق،نوشتم پزشک عمومی که دوره ندیده باشه

ولی انقدر ابله بی سواد و جوگیری و فاز فقط تو می دونی گرفتی که ندیدی چی نوشتم

اتفاقا اونی که ارزش نداره باهاش هم کلام بشم تویی اینم واسه اینکه یه وقت کسی از حرفت تاثیر نگیره گفتم

تو برو بده تر بزنن تو صورتت غلط میکنی بیای بقیه رو هم به خطا بندازی

عزیزم دعوا که نداریم نه گلم من خودم کادر درمان نیستماما اطرافیان خودم ماما داریم که دوره گذروندن مثل ...

در ضمن خاک تو سر اون مراجعی که بره پیش پزشک زیبایی بعد اجازه بده ماما دست بزنه به صورتش

البته فکر کنم فقط تو و چهارتا نادون شبیهت همچین کاری بکنن

تو اگر سواد داشتی کلمه بعد پزشک عمومی رو هم می خوندی نادون احمق،نوشتم پزشک عمومی که دوره ندیده باشهو ...

دلم فقط برای اطرافیانتون سوخت که با همچین آدم سمی در ارتباط هستن😔

چی بگم والا🤣

در ضمن خاک تو سر اون مراجعی که بره پیش پزشک زیبایی بعد اجازه بده ماما دست بزنه به صورتشالبته فکر کنم ...

خداروشکر من اینقدر از خودم راضی هستم که خودمو دست هیچ پزشک زیبایی نسپردم🤣

اما معلومه ماماها بد داغی رو دل شما گذاشتن🤣🤣🤣🤣