خیلی مرددم برای عمل بینی، البته گوشتی هم هست، از عوارض و مراقبتهای بعدش میترسم، الان دماغم گوشتیه، کج و قوز نیست، مشکل تنفسی هم ندارم، شنیدم میگن همه یه مقدار تنفس به مشکل میخوره و فس فس میکنه دماغا بعد عمل و....... خیلی دودلم 😩😩😩😭😭😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل نمیشه که حق با شماست🩷
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل نمیشه که حق با شماست🩷
من ببینیم گوشتی بود و قوز نداشت عمل کردم و هیچ مشکل تنفسی تاکید میکنم هییییچ مشکلی ندارم و ظاهرش هم عالیه
فقط به دکترت بگو که نمیخوای مشکل تنفسی داشته باشی
یه صلوات نمیرسه به من مشکلم خیلی بزرگه 🥺 فرستادی بگو منم برات بفرستم 💖 یک عدد تعلیقی هستم 🥴 کاش هَنوزم مثل بَچگیآمون تَنهآ تَلخی زندگیمون شِربَت سرَمآ خوردِگی بود!😔🥺❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊احتیاج دارم. . به دو دست برای بافتن موهام، به یه قلب برای نوازش اشکام، به چندتا قرص برای آرامش شبام، به خودم، به لیست پلی آهنگای تو. .به خنکی اوایل هفت صبح،به قشنگی خواب بعدظهر به بلندی شب برای کاربه خودم؛این روزا خیــــلی زیاد؛ احتیاج دارم. . !(":نترسم که با دیگری "خـو" کنی ، تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
والا من غضروفی استخونی بودم اصصصصلا و ابدا هیچ گونه مشکلی پیدا نکردم نه تنفسی نه خونریزی نه دردی نه کبودی هیچی هیچ گونه مراقبت عجیب غریبیم نمیخواد یه مدت باید رعایت کنی که بعد عمل بهت میگن. ولی زیاد رفتم دکتر تا آخرش خوبشو پیدا کردم راستش دوستم بینینش گوشتی بود فرستادم پیش دکتر خودم گفت برگشت داره و قبول نکرد بگرد دکتر حاذق پیدا کن برو ویزیت شو ببین چی میگه
خب بیین یکم عمل سختیه. اینکه یک جراح خوب پیدا کنی. من جراح خوبشو پیدا کردم. و عمل کردم. مراقبت بعد عمل. خب نباید غذاهای مثل برنج بخوری. تا ۶ ماه باید چسب بزنی. و اینکه سر پایین نباشه. تا ۱ سال بینی جا می افته. همش غذهای آبکی باید بخوری. یا دراز بکشی. دوتا پنبه میزارن تو بینی. تامپون میگن بهش. بعد ۴ روز که عمل کردی درش میاد. خیلی درد داره اون. بعد گچ ببینی رو در میاد.
کاربر پسر/#کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)'