2777
2789
عنوان

خیلی مرددم برای عمل بینی، البته گوشتی هم هست

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمل بینی تاثیر خیلی زیادی رو زیبایی داره حتما انجام بده حتی با وجود گوشتی بودن 

خیلی میترسم، میترسم به هوش نیام، بعد من اصلا نمیتونم طاق باز بخوابم، خیلی مراقبت میخواد بعدش، کس دلسوز ندارم که بهم کمک کنه 

خیلی میترسم، میترسم به هوش نیام، بعد من اصلا نمیتونم طاق باز بخوابم، خیلی مراقبت میخواد بعدش، کس دلس ...

نترس بابا اونجورم که میگن‌سخت نیست همه کاراتم‌خودت میتونی انجام بده یه قابلمه سوپ قبلش بپز رو‌دعوا سوپ‌بخور روز دوم‌میتونی غذا سفت بخوری 

من دماغم گوشتی و کج بود عمل کردم خیلی خوبه ظاهرم عوض شد تنفس هم مشکل ندارم اتفاقا انحراف داشتم خوب شد الان دو سال و چهار ماهه عمل کردم اما نچرال عمل کردم ن فانتزی

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
وقتی مشکل تنفسی نداری عمل نکن. اعتقادم اینه سلامتی ارزشش خیلی بیشتر از اینه که بخوایم ریسک کنیم اونم ...

نه هیچ مشکلی ندارم، برای زیبایی فقط، از طرفی هر کی رو میبینی عمل کرده، آدم یه جوری میشه بینشون 😩

نه هیچ مشکلی ندارم، برای زیبایی فقط، از طرفی هر کی رو میبینی عمل کرده، آدم یه جوری میشه بینشون 😩

ببین همینقدر بگم که در بهترین شرایط همیشه میترسن بینیشون ضربه بخوره چون مثل قبل نیست و خیلی آسیب پذیر میشه حیف نیست بینی قوی داریم و عمل کنیم همیشه با ترس زندگی کنیم😄