2777
2789
عنوان

دخالت کردن تیکه گفتن

112 بازدید | 10 پست

سلام خانوما من خیلی سمت خانواده ی خودم و همسرم نمیرم چون شهرستانیم و اونام هرکدوم یه شهرن.

مامانم و بابام بینهایت همسرم رو دوست دارن و احترام‌میزارن هم رفتاری هم پذیرایی. برادر ندارم و بابام میگه جای پسر نداشتمه و حتی جلوی جمع پیشونی من رو که بوسید پیشونی همسرمم بوسید.البته گاهی دفتارایی پیش میاد که ممکنه همسرم ناراحت بشه ولی از بیتجربگی هستش چون داماد اول هست و پدر مادرم یسری رفتارا رو نمیدونند در قبال داماد. 

اما خانواده همسرم که میرم اونجا حس میکنم اون احترامی که خانواده من واسه همسرم دارن و من به خانواده همسرم اونا بمن ندارن. تیکه میندازن خابالو یا چیه اینقد ظرفارو میسابی یا اینقد میری حموم یا ماشین پسرمونه نه تو. یا گوشیمو ندادم همسرم گفت مگه از خونه بابات خریدی(بعدا گوشیمو همسرم برام عوض کرد)

یا مثلا کادو تولد با پول خودش براش خریدی. غذا فلان چیز براش درست... از این تیکه ها..

من خودم درامد دارم ولی اونا انگار نمیبینن...

چکار کنم

پر از خیال🙂‍↔️

برای خودت زندگی کن

اینا رو میگن که تو هی بری تو فکر وبیشتر عذاب بکشی

هر کاری بیشتر رو مخشونه بکن و محل نده 

ببین چه حالی میده 

مثل ماها نشو سالها خودمون رو خوردیم و الان راه درست رو پیدا کردیم 

برای خودت زندگی کن اینا رو میگن که تو هی بری تو فکر وبیشتر عذاب بکشی هر کاری بیشتر رو مخشونه بکن و ...

حتی یسری همسرم بمن کمک کرد توی سفره جمع کردن مادرش گفت این کارای زنونه چیه میکنی. درصورتی که خونه خودشون شورم و برادراش حتی ظرف شستن و جارو زدن هم انجام دادن براش و حتی اشپزی

برا خودش عیب نبوده برا خانومشون انجام بدن عیبه

پر از خیال🙂‍↔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرتون چندتا خواهر برادر دارن؟

پسر اول هستن؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

حتی یسری همسرم بمن کمک کرد توی سفره جمع کردن مادرش گفت این کارای زنونه چیه میکنی. درصورتی که خونه خو ...

همه اینا رو ما دیدیم 

ماردشوهرا همشون کپی همن 

مادرشوهرمن همش عین بهبود فیلم پایتخت خوابیده دمر و دستور میده 

یعنی اگه بگی باشه و...تا شب باید خم و راست بشی

اصلا برات مهم نباشی 

تو با لبختند ردش کن و بزار بسوزه 

باز از شوهرت بخواه 

جوابشونو همون موقع بده، ازشون حرف نخور کمتر خونشون بمون، یک یا دوروز بیشتر خونشون نمون، سریع برگرد ...

سعی میکنم حتی اگه اون موقع نشد یه وقت دیگه بگم 

مثلا سر قضیه ماشین که گفت مال تو نیست همسرم توی حیاط خواست ماشینو بشوره مادرشم بود گفت بیا کمک گفتم مگه ماشین منه که بیام کمک مال خودتونه خودتونم بشورید.

یا مثلا منو همسرم دوست بودیم اونا میدونن ولی بابای من نمیدونه

برگشت گفت که تو خودت با پای خودت اومدی توی خونواده ما

پر از خیال🙂‍↔️
من که میگم پشت پرده مادر پدرت هر کاری کردن شوهرت برای خانوادش تعریف کرده اینا هم تلافیشو سرت درمیارن

نه از این نظر مطمئنم هیچی نمیگه

کلا شوهرم عادت نداره چیزی بگه درباره کسی

پر از خیال🙂‍↔️