2777
2789
عنوان

میگه دیگه دوست ندارم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 80 پست
بعضی موقع ها باید یه چیزایی رو رها کنی چند سال بعد میگی خدایا شکرت ک یجوری شد این از زندگی من رفت به ...

خیلی سخته با تموم وجود کسیو باور کنی ولی تهش جوری تغییر کنه که بگی مگه میشه جوری که باورت نشه این ادم جدیدو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی برا من گفت بزور موندم گفت ممکنه برم با کسی و قول نمی‌دم وفاداربمونم

پس این ببخشیدا میگم لیاقتت رو نداره همین بهتر که اینطوری بهت گفت وگرنه معلوم نبود که اگه هرچی بیشتر زمان میگذشت و توهم وابسته میشدی ودل کندن خیلی برات سخت میشد ادم های اشتباهی رو باید همیشه بایدطرف تو زندگیش خط بزنه 

پس این ببخشیدا میگم لیاقتت رو نداره همین بهتر که اینطوری بهت گفت وگرنه معلوم نبود که اگه هرچی بیشتر ...

فک میکنم توجه دخترا از راه بدرش کرده دوستاش براش عادی جلوه دادن همه چیو شاید خودشو گم کرده بنظرت پشیمون نمیشه؟؟

فقط بگو برمیگرده؟؟  شاید اون زمان عاقل بشه راستش حال دلم آشفته س فقط بودنش خوبم میکنه

😐🤲 فراموشش کن. سخته تو میتونی. 

کاربر پسر/#کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)'
فک میکنم توجه دخترا از راه بدرش کرده دوستاش براش عادی جلوه دادن همه چیو شاید خودشو گم کرده بنظرت پشی ...

پشیمون که میشه بعدها اما دیگه اون موقع تو به درکی میرسی که دیگه مطمعنا اونموقع بهش برنمیگردی و همین باعث عذاب وجدانش میشه البته اگر قبلا بهت حس داشته 

و همینطور دوستای ناباب هم خیلی تاثیر میزارن منم عشقم دوستای ناباب داشت و هی بهش میگفتن که ادم خداقل باید سه تا دوست دختر داشته باشه که منم بهش تذکر دادم که دور اینارو خط بکش وخلاصه اونم از دوستاش دوری کرد و خداروشکر الان همه چی خوب شده 

😐🤲 فراموشش کن. سخته تو میتونی. 

خب شما نمیدونی که پسرا بعد این حرف برمیگردن یا نه برام مهم نیست اون زمان حسی بهش داشته باشم یا نه فقط میخوام بدونم یه روزی پشیمون میشه که برگرده؟

خب شما نمیدونی که پسرا بعد این حرف برمیگردن یا نه برام مهم نیست اون زمان حسی بهش داشته باشم یا نه فق ...

بیین برمیگرده. ولی موندگار نیست.  میگم اشتباه منو نکن. 

کاربر پسر/#کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)'
پشیمون که میشه بعدها اما دیگه اون موقع تو به درکی میرسی که دیگه مطمعنا اونموقع بهش برنمیگردی و همین ...

عشقتون پایدار

راستش این اواخر زیادی درگیر دوستاش شد هی بهش میگفتن فلانی انگار چشم و ابرو میاد برات شمارتو بهش بدم و اینا و هواییش کردن قبلا دوسم داشته ولی یهویی اینطوری شد

بنظرت تاوان میده برا بازی با احساسم؟ چطور میشه یهویی از اون همه علاقه برسه به این حرفای تلخ؟

اگه هنوز باهاش عقد نکردی 

شاید یکی دیگه رو زیر نظر داره یا 

قراره با یکی دیگه عقد کنه 

میخواد با تو تموم کنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیین برمیگرده. ولی موندگار نیست.  میگم اشتباه منو نکن.

باهات چیکار کرد؟ بهم گفته بهت حسی ندارم شاید برنگرده بعد این حرف چیکار کنم که پشیمون بشه؟ چطوری رفتار کنم که برگرده؟؟

عشقتون پایدار راستش این اواخر زیادی درگیر دوستاش شد هی بهش میگفتن فلانی انگار چشم و ابرو میاد برات ...

مرسی فداتشم ایشالله خدا یه ادمی که لیاقتت رو واقعا داشته باشه سر راهت قرار بده❤🌱

ای خدا واقعا اینطورادمارو لعنت کنه که بین دونفرو خراب میکنن ولی اینو ازمن یادت باشه اگه واقعا دوستت داشت هیچوقت قطعا نمیرفت به حرف اونا توجه کنه