2777
2789
عنوان

میگه دیگه دوست ندارم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 80 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت تاوان میده برا بازی با احساسم؟ چطور میشه یهویی از اون همه علاقه برسه به این حرفای تلخ؟

بله تاوان که میده صد در صد. عللببحمنتتت. اه هر چی میزنم. میگه درخواست نامعتبر

کاربر پسر/#کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)'
خب وقتی دیگه دوست نداره چی بگه ؟ آدم عوض میشه بزرگ میشه تغییر میکنه  دوست بودین یا ازدواج ...

قصدمون ازدواج بود اون پی من بود همیشه ولی یهویی همه چی تغییر کرد از وقتی با دوستاش اوکی شد 

دوست ندارم ینی از اول نداشته ولی دیگه دوست ندارم، خب ی چیزی باعثش شده بپرس از خودش

از اول خودشو به در و دیوار میکوبید که ثابت کنه علاقشو 

گفت میخوام برم توضیحی نداد گفت کلی دختر پی منن میخوام برم

شاید یه رفتاری ازت دیده که سرد شده یا شاید بحثی بینتون پیش اومده که از سر عصبانیت احتمالا اینو گفته& ...

من سعی کردم ادم درستی باشم براش هر رابطه ای هم باشه دعوا داره ولی اشتباهی نکردم که این تاوانش باشه

آره تهش همه تاوان میدن به چشم خودم دیدم مطمئن باش 👍🏻👍🏻👍🏻

دل ادمی رو شکست که تموم هدفش این بود دلشو نشکنه یه روزی بهش ضربه نزنه درکش کنه نگرانش باشه ولی گفت میخوام برم 

من سعی کردم ادم درستی باشم براش هر رابطه ای هم باشه دعوا داره ولی اشتباهی نکردم که این تاوانش باشه

پسرا همینن سر یه چیز الکی‌سریع عصابشون خورد میشه منم مثلا همین عشقم یه بار خودش قهر کرد باهام طوری که یه چند ساعت بلاکم کرد بعدش ان بلاک کرد و خلاصه بعد میگفت دوست ندارم  وبعد چندروز ابراز پشیمونی کرد و خلاصه گفت طاقت دوریتو ندارم و اشتی کردیم (:

شاید...  کسی که این حرف رو میزنه حتما یه دلیلی داره تهش یک ماه سختته بعد رو به راه میشی اون دی ...

میگفت دخترای دیگه بهم توجه میکنن معلوم بود که دلش تنوع خواست وقتی دید دختر زیاد شده اطرافش

دل ادمی رو شکست که تموم هدفش این بود دلشو نشکنه یه روزی بهش ضربه نزنه درکش کنه نگرانش باشه ولی گفت م ...

بعضی موقع ها باید یه چیزایی رو رها کنی چند سال بعد میگی خدایا شکرت ک یجوری شد این از زندگی من رفت به نظرم ارزش نداره روح خودتو زجر بدی بخاطر این عشقای زود گذر و الکی اون لیاقت عشق تو رو نداره پس عشقتو نگه دار برای آدمش و به وقتش... 

پسرا همینن سر یه چیز الکی‌سریع عصابشون خورد میشه منم مثلا همین عشقم یه بار خودش قهر کرد باهام طوری ک ...

ولی برا من گفت بزور موندم گفت ممکنه برم با کسی و قول نمی‌دم وفاداربمونم