2777
2789
عنوان

کسب و کار خانگی برای یک خانم

496 بازدید | 7 پست

سلام 

بچه ها من میخوام یه کسب و کار خانگی انجام بدم که سرمایه آنچنانی نخواد ولی درآمد خوبی داشته باشه 🤪 برای ادامه ی درمانم خیلی نیاز به پول دارم 

سابقه کار تو ارایشگاه و کلینیک زیبایی دارم آشپزیم  عالیه 

کارهای هنری مجسمه سازی و گلسازی هم انجام دادم قبلا 

نمیدونم چه کاری انجام بدم که هم تو خونه پیش بچه هام باشم و هم درآمد کسب کنم 

ولی من در ماه دو بار شاید کمتر شاید هم بیشتر باید برای روند درمانم خونه نباشم که خودش یک هفته تا ده روز تایم میبره 

به راهنمایی تون نیاز دارم عزیزان 

خونت ی اتاقش مخصوص اصلاح رنگ کن غذا درست کن بفروش کیک شیرینی ترشی بنداز چندتا کارو باهم انجام بده تا یکیش نتیجه خوب بگیره

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیک و چیز کیک خونگی  فقط‌کافیه تمیز باشه کارت

مرسی عزیزم سرمایه اولیه اش چقدره

البته باید یه دوره آموزشی هم برم 

خودم بلدم ولی در حدی که برای خودمون درست کنم 

فر هم نداریم 🤪

مایکروفر داریم ولی کیک توش  خوب در نمیاد شاید من بلد نیستم ازش درست استفاده کنم 

خونت ی اتاقش مخصوص اصلاح رنگ کن غذا درست کن بفروش کیک شیرینی ترشی بنداز چندتا کارو باهم انجام بده تا ...

اصلاح بلدم ولی اینکه یکی بیاد خونمون واقعا خوشم نمیاد احساس امنیت آنچنانی ندارن اونا در صورتی که ۲۳ روز هم شوهرم خونه نیست .ترشی هم خوبه با کیک و اینا 

مرسی عزیزم از نظرت 

بیماریت چیه عزیزم 

اسم بیماری میشه  سندرم بودکیاری لیومیو سارکوم کبدی 

یو سرطان بدخیم که معمولا خانمهای زیر ۵۰ سال میگیرن و از کبد یه عروق خونی اصلی هست که به قلب میرسه و اون رو درگیر میکنه این بیماری 

و الان م و من زیر ۴۰ سال گرفتم‌ بخاطر همین چندین بار ازم نمونه برداری گرفتن تا بدونن واقعا همچنین چیزی هست یا نه 

که بود 

شیمی درمانی و داروها و عمل هایی هم انجام دادم ولی هنوز نتیجه نگرفتم 

الان ۴ ساله درگیرم