2777
2789
حاضر جوابی نداشتم.  ولی یه بار تلگرام شوهرمو تو گوشیم نصب کردم یواشکی .بعد همون روز خواهرش بهش ...

عجب دمت گرم🤣

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند شب پیش عروسیم بود مادرشوهرم و جاریام عین برج زهرمار بودن

بید اون وسط بیشتر قر میدادی و میخندیدی

روزی...جایی...زمانی /// عاشق اگر شدی خوب باش/// خوب بودن قشنگترین حس دنیاست/// فقط درد دارد...:)
عجب دمت گرم🤣

اره واللا . بعد هم کل چت رو از تلگرام پاک کردم. بعدم رفتم از گوشیه شوهرمم پاک کردم اثارشو . یه اسکرین شات هم نگه داشتم برای خودم اگه قضیه برملا شد ب شوهرم نشون بدم بگم ببین بده من رو گفته. تو هم باید اینجوری جواب بدی اینجوری مواقع . 

انقد با شوهرم و مامانم و خواهران رقصیدم تا چشمشون دربیاد. خواهرم رفته بهشون به شوخی گفته چرا از الان ...

خوب کردین 😁😉

اره واللا . بعد هم کل چت رو از تلگرام پاک کردم. بعدم رفتم از گوشیه شوهرمم پاک کردم اثارشو . یه اسکری ...

نمیدونم چه فکری کرده پیام داده خداروشکر خواهرشوهر مادر شوهر من در این حد نیستن کرم دارنا ولی نه در این حد ولی اینم بگم خدایی من بدی نمیکنم بهشون همسن نوه ی مادرشوهرم هستم کوچیکترین عروس و ولی خب مادر شوهرم خوبه عمه م میشه

من ک مجردم خودم اما شنیدم یکی از اشناهامون رو شوهرش میخاسته تو مهمونیشون سوپرایز کنه برا تولدش بعد خاهرشوهره ب عروسشون ده دیقه قبل سوپرایز وسط جمع اونم بلند گفته فلانی .. علی میخاد سوپرایزت کنه و خندیده بعد شوهره هم ناراااحتتت گفتهه ابجی چرا گفتییی بعد عروسه بدون این ک ب روی خودشش بیاره با کلی ذوق گفته وای چی برام خریدی برو زودتر بیارو این حرفا کلی هم خوشحال و خندان بدون این ک هیچی ب خاهرشوهرش بگه .. خاستم بگم سیاست و از این عروس یاد بگیریم فقط   قشنگ خاهرشوهره ضایعه ضایع شد نه کسی واس حرفش خندید ن هیچی یجور رفتار کردن ک انگار وجود نداره

هیچ چیز دائمی نیست
اگه به همسرت بگه بعد همسرت بگه من نبودم چی؟ ضایع نیست؟

نمیتونن به روی عروس بیارن چون داشته غیبت میکرده

باورت میشه از آرایشگاه اومدم خونه مادر شوهرم نه تبریک گفت نه گفت خوشگل شدی هیچی نگفت. جاریمم با آهن ...

جاریت اون وسط چی میخواسته 🥴

مادرشوهرم سلیطه نیست خوب 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
من ک مجردم خودم اما شنیدم یکی از اشناهامون رو شوهرش میخاسته تو مهمونیشون سوپرایز کنه برا تولدش بعد خ ...

خودشو عن کرده🤣