2777
2789
عنوان

گروه رو ترک کرد 💔

120 بازدید | 14 پست

🩵🦋 گروه رو ترک کرد. 

نمیدونم چرا گروه رو ترک میکنن 

ما گروه زدیم ۲۵ نفر بودیم بعد چندتا بچه های دیگه رو عضو کردم بعضیاشون همون روز از گروه رفتن 

الان دیدم یکیشون بعد دو روز رفت این یکی خیلی برام مهم بود نمیدونم چرا ترک میکنن اینا چیز بدی آخه نیست و گفته نشده داخل گروهمون شایدم توقع دارن گروه ساکت باشه 

خوب گروه واسه پیامه دیگه و بدجور خورد تو حالم 😅

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

بچه های مدرسه ان؟ 

پایه نیستن ماهم گروه داریم ۳۰ نفر توشیم😐

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های مدرسه ان؟ پایه نیستن ماهم گروه داریم ۳۰ نفر توشیم😐

آره بچه های مدرسن 

اصلا مشارکت نمیکردن فقط من که مدیر گروهم 

میدیدم پیاما نگاه میکردن که امشب زده بود ۲۲و ۱۶ دقیقه پیاما نگاه کرده ۱۷ دقیقه ترک کرده 

آره بچه های مدرسن اصلا مشارکت نمیکردن فقط من که مدیر گروهم میدیدم پیاما نگاه میکردن که امشب زده بود ...

زیاد پیام ندین خب یه سریا اینجوری ان خوششون نمیاد

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

زیاد پیام ندین خب یه سریا اینجوری ان خوششون نمیاد

من زیاد پیام نمیدم بچه ها شلوغن 😅😂

ولی نباید... 

من زحمت کشیده بودم برای عضو کردنش 🥲

من خودمم اهل گروه مجازی نیستم همیشه لفت میدماگه خیلی با ادمینش رودربایستی داشته باشم دورکز میمونم😁ا ...

ینی با من رودربایستی داشته؟ 😅