2777
2789
توی تیرماه ی دعوای شدیدی سر همین نظرات بی جا مادرشوهرم با شوهرم کردم از اون به بعد ازش فاصله گرفتمو ...

دقیقا ببین دنبال نقطه ضعف باش چه کاری مادر شوهر ت کنه شوهرت متنفره نقطه ضعف پیدا کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا ببین دنبال نقطه ضعف باش چه کاری مادر شوهر ت کنه شوهرت متنفره نقطه ضعف پیدا کن

دقیقا چندبار اینو امتحان کردم اما اگر بدونی چه زبون چرب و نرمی داره ی جوری پیام برای شوهرم میفرسته که دختر 17 ساله واسه دوست پسرش نمی فرسته. ی جوری از شوهرم تعریف میکنه انگار خدای روی زمینه 

دقیقا چندبار اینو امتحان کردم اما اگر بدونی چه زبون چرب و نرمی داره ی جوری پیام برای شوهرم میفرسته ک ...

ببین فقط فاصله بگیر باهاش حرف نز چرا چون این مار دوسر خال خیلی زرنگ تر از اون حرفاس

ببین فقط فاصله بگیر باهاش حرف نز چرا چون این مار دوسر خال خیلی زرنگ تر از اون حرفاس

دقیقا باور کن زندگی اول دخترشو این خراب کرده شوهرم تعریف میکنه میگه اون موقع مادرش ی ماه ی ماه میومده خونه دخترش میمونده. اما الان 5 ساله دختره دعوتش هم نکرده. 

دقیقا باور کن زندگی اول دخترشو این خراب کرده شوهرم تعریف میکنه میگه اون موقع مادرش ی ماه ی ماه میومد ...

همداست جمع کن اصلا یه کلام باهاش حرف نزن ، یه ساختمون که باهم زندگی نمی‌کنین رفامدت روهم کم کم کن 

همداست جمع کن اصلا یه کلام باهاش حرف نزن ، یه ساختمون که باهم زندگی نمی‌کنین رفامدت روهم کم کم کن&nb ...

نه بابا توی ی شهر دیگه زندگی میکنه اگر اونجوری بود حتما تا الان کشته بودمش. ی مدت توی شهرک ما دنبال خونه می گشت. خانم خسیس تشریف دارن من بهش گفتم تهران خرج زندگی بالاست. هی قیمت خورد و خوراک و تاکسی و ... را گفتم بیخیال شد خداروشکر

نه بابا توی ی شهر دیگه زندگی میکنه اگر اونجوری بود حتما تا الان کشته بودمش. ی مدت توی شهرک ما دنبال ...

خب خیلی هم عالی حالا که دوره ماهی یه بار با شوهرت برو شوهرتم چفته خودت کن که گوشش پر نکنه  تو هم چرب زبونی کن  یه روز بمون سریع برگر خونت

تو ام گوشی شوهرت دستت باشه یا پیشش بگومن همیشه پیامهای عشقم میخونم گوشیش دست منه

باید همین کارو بکنم. منتها میترسم به شوهرم بگه بشه آش نخورده دهن سوخته آخه خیلی فضوله محاله چیزیو بشنوه به شوهرم خبر نده

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

چرا بساط غیبت پهن می کنید؟

موضوعات دیگه هست که راجبش حرف زد غیبت بقیه نباشه

هر آنچه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند دوس داری پشت سرت حرف بزنن؟

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃 
 دفعه پیش با مادرش شوخی کرد مادرش گفت از وقتی با زنت می‌گردی بی‌تربیت شدی ی میشه پای منو می‌کشه ...

یا دایی مامانم افتادم

مادربزرگم (خواهرش ) رو به شوخی زد

مادربزرگم میگفت خدا مرگت زن داییتون بده داییتون منو زده ....

مادرشوهرم منم یه بیمغزه عین مال تو

از همه چیزت ایراد میگیره

از حسودیشه

فقط کم محلی کن

خیلی حال میده

اون حرف میزنه من با گوشی ور میرم یا یه جای دیگه رو نگاه میکنم

اگرچه خیلی رفتارای زشتیه ولی حقشه 

کافیه باهاش خوب بشی باز یه چیزی بارت کنه