2777
2789
عنوان

گل می روید به باغ

32 بازدید | 4 پست

https://download1music.ir/گل-میروید-به-باغ-عباس-بهادری/

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

گل می روید به باغ… گل می روید…♫♪♫با شبنمِ صبحگاه، رخ می شوید♫♪♫با شبنمِ صبحگاه، رخ می شوید♫♪♫گل جلوه ای از جمالِ جانانه ی ما؛ بلبل به به باغ عباس بهادری وصف او می گوید♫♪♫ابر آمد و بر سرِ چمن، گوهر ریخت♫♪♫از جامه به جامه؛ لاله ها اختر ریخت♫♪♫این قاصد کوی دوست…♫♪♫این پیکِ بهار…♫♪♫در ساغرِ روحِ عارفان؛ باور ریخت♫♪♫گل می روید به باغ… گل می روید…♫♪♫با شبنمِ صبحگاه، رخ می شوید♫♪♫برخیز تو هم نوای توحید بخوان؛ بر بامِ جهان به سانِ خورشید بخوان♫♪♫از شوق چو مرغِ عشق؛ غوغا سر کن♫♪♫گل نغمه ای از جمالِ جاوید بخوان♫♪♫گل می روید به باغ… گل می روید…♫♪♫با شبنمِ صبحگاه، رخ می شوید♫♪♫برخیز تو هم نوای توحید بخوان؛ بر بامِ جهان به سانِ خورشید بخوان♫♪♫از شوق چو مرغِ عشق؛ غوغا سر کن ♫♪♫گل نغمه ای از جمالِ جاوید بخوان ♫♪♫گل می روید به باغ… گل می روید… ♫♪♫با شبنمِ صبحگاه، رخ می شوید ♫♪♫─عباس بهادری گل میروید به باغ 🎙

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

مترادف جمال : حسن، خوشگلی، زیبایی، صباحت، قشنگی، نیکویی، وجاهت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

: خودرای، کله خشک، لجباز، لجوج، مستبد، مستبدالرای، قد، یک دنده

کله شق: خودرای، کله خشک، لجباز، لجوج، مستبد، مستبدالرای، قد، یک دنده

مترادف سرخود: خودسر، خودسرانه، خودمختار، مستقل

ول لجباز بی توجه بی احتیاط