2777
2789

نیازمند کار در منزل هستم .

لطفا اگه کار سراغ دارین بگین.  ادمینی و انلاین شاپ صرفا اینترنتی نباشه 

روز پدر پول نداشتم کادو بخرم 😢

زدم جشنواره ی بانیییی مد با همکاری دیجییکالا 😳😳

https://ruoz.ir/kgilf

بعد عضویت گرددددووونه رو چرخوووندم 🤩

پنج میلیون برنده شدم هم برای شوهرم پیراهن گرفتم هم دستگاه فشار خون برای بابام هم یه پک نوشیدنی برای خودم  😍😍😍❤️

نیت کردم به همه ی نی نی سایتی ها معرفی کنم 🥰

می تونید باور نکنید وشانستون رو امتحان نکنید 😇

من وظیفه م رو رسوندم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم دنبال کار بسته بندیم تو دیوار نگا کردم ب دوتاشونم پیام دادم هردو اهدای تخمک بودن

بله دقیقا  منم همینکارو کردم گفتن برای رحم اجاره هست .

یکیش بود بسته بندی زعفران اسم شرکتشم گفته بود. شما تماس گرفتی؟

بله دقیقا  منم همینکارو کردم گفتن برای رحم اجاره هست . یکیش بود بسته بندی زعفران اسم شرکتشم ...

ن زنگ نزدم به یکیش پیام دادم گفته فقط فقط پیام بدین الان چند روزه اصلا جواب نداده

اره منم منتظر جوابم . ساخت پیج و اینترنتی زیاده  منتها اونا رو نمیتونم

منم نمیتونم گفتم اگه بسته بندی باشه بهتره می‌شینی تو خونه بالا سره بچتم هستی یه کاریم می‌کنی ولی کو فک کنم همش سرکاریه

منم نمیتونم گفتم اگه بسته بندی باشه بهتره می‌شینی تو خونه بالا سره بچتم هستی یه کاریم می‌کنی ولی کو ...

منم از نظر مالی یکم توفشارم  خواستم تاعید کار کنم یکم دستو بالم بازشه .

خداکنه که بشه پیدا کرد  من دیوار گوگل همه جارو گشتم نیس  

منم نمیتونم گفتم اگه بسته بندی باشه بهتره می‌شینی تو خونه بالا سره بچتم هستی یه کاریم می‌کنی ولی کو ...

یکیم هست غیر از زعفران .

قند و هل و اینا   باید تلفنی زنگ بزنیم. بنظرتون سرکاریه اینم ؟