2777
2789
عنوان

نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 66 پست
درود بر یکی از مرد ستیز های سایت که همیشه تو تاپیک های مختلف میبینمش 🙂 و هیچوقت تغییر نمیکنه عقاید ...

توهم زیاد به پر و پام نپیچ‌ 

تا درودت‌ بدرود‌ نشده‌ 

گوجه سبز هستم کاراگاه نی نی سایت 🧡😎 یک عدد کیدرامری 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم خوب وبا شخصیت وآدم بد وبی شخصیت همه جا هست

نمیشه از ظاهر افراد قضاوت کرد!

حالا چون مثلا یه آقایی عضو فلان سایته ,بگیم خدای ناکرده  بی شخصیت یا هیز وامثال اینهاست!

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

رفیق چند وقته تو سایتی ؟ 

در مورد حضور مردا تو سایت : 

خوب حق دارند از مردا خوششون نیاد 🙂

یک مرد چرا باید داخل یک تاپیکی ک  استارش قید کرده فقط خانوم ها بیان نظر بده؟ 

اوکی برو داخل بخون شاید یه چیزی یاد گرفتی ولی چرا نظر میدی ؟ 

چرا درخواست دوستی میدن به کاربرای خانوم ؟ 

اوکی همه مثل هم نیستند 

ولی متاسفانه شما روی یک کاغذ بزرگ سفید لکه ی سیاه بزاری همه سیاهی رو میبینن !

بابا از مسافرت بر نگشت 🚗بابا در راه نان جان داد 🍞 آدم قلب دارد 🫀عکس پدر روی سنگ قبر است ⚰️من در آستین‌ِ دوستان مار دیدم 🐍 قلب با زبان زخم میخورد 🗣️خانه ما سوت و کور است 🏡ما هر سال به مسافرت نمی‌رویم 🧳من خدا را دوست دارم 🕋 درخت با اره بریده می‌شود 🪚 کلبه با چوب درست میشود 🏕️سختی انسان را قوی می‌کند 💪 مهربانی روح آدم را زیبا می‌کند 👻بخشش انسان را رها میکند 🧘‍♂️
توهم زیاد به پر و پام نپیچ‌  تا درودت‌ بدرود‌ نشده‌

این حجم از تنفر فقط خودت رو اذیت می‌کنه ! 

بابا از مسافرت بر نگشت 🚗بابا در راه نان جان داد 🍞 آدم قلب دارد 🫀عکس پدر روی سنگ قبر است ⚰️من در آستین‌ِ دوستان مار دیدم 🐍 قلب با زبان زخم میخورد 🗣️خانه ما سوت و کور است 🏡ما هر سال به مسافرت نمی‌رویم 🧳من خدا را دوست دارم 🕋 درخت با اره بریده می‌شود 🪚 کلبه با چوب درست میشود 🏕️سختی انسان را قوی می‌کند 💪 مهربانی روح آدم را زیبا می‌کند 👻بخشش انسان را رها میکند 🧘‍♂️
الانوگوجه سبز نطرش اینه خبرنظرها همین جوریه متفاوته مدعیه که تو برایرفریب امدی متاسفانه اینم میتونه ...

اول املاتو‌ درست کن لازم نی رفتار منو انالیز‌ کنی 

این حجم از تنفر فقط خودت رو اذیت می‌کنه ! 

تنفر 

من از کسی نفرتی ندارم اما این‌ یه قاعده تو سایته‌ 

شما هم رفتار هم جنس هاتون‌ رو تو سایت با یه دید دیگه ببینین شاید اون موقع حق دادین‌ که مخالف حضورتون‌ باشیم‌ 

من تازه اومدم ۱۵ ساله تودسایت سر میزنم خوبه از بدو تاسیس سایت

تو این ۱۵ سال برات باید عادی میشد این قضیه که ناخودآگاه نسبت به مردا به خاطر یه سری اقایونی که اینجا رو خراب کردن موضع همیشه هست 

خودت پس اینجا چیکار میکنی 

مکه من گفتم نباید اینجا باشی ؟