2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ مسخره روز نوزاد روز شیرخوار روز پیرمرد روز پیرزن هم بزارن

همونجور ک روز نابینایان و روز معلولین و روز معلم و... هست اونم میاد

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

خودشونو کشتن پسرا تا ی اسمی بشون تعلق گرف بالاخره..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
امروز روز پسره؟مگه نگفتن روز ولادت حضرت علی اکبر؟

منم توی تقویم گوگل دیدم امروز روز پسر اعلام کردند.تولد امام جواد روز وسر نامیدند.بخاطر همین سوال کردم

خب پسراهم آدمن احساس دارن

منم این مناسبتا برام مهم نیس

اما یادمه پسرم پارسال از مهد اومد گف روز دختر بوده و به دخترا تبریک گفتن و فلان،بعد همش می‌پرسید چرا روز پسر نیس،پس کی روز منه،

خیلی بده نباید بین پسر و دختر فرق بزارن به هردلیلی حالا

من که خودم یخ روز بهش گفتم روز پسره ،خوشحالش کردم اما کلا چه مسخره باشه چا نباشه باید برای هردوباشه