2777
2789

امروز ولادت امام جواد.

۲رکعت نماز توسل ب امام جواد بخون.نمازت تموم شد۱۴۶مرتبه بگو ماشاالله لاحول ولا قوة الا بالله.

(اخرش العلی و العظیم نگی) بعدشم حاجتتو بخواه.ان شاالله ک حاجت روا شی

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب زیارت عاشورا دیدم دقیق یادم نیست نمیدونیین تعبیرش چیه

نه نمیدونم عزیز. بدون شک خیره انشاءالله.

و چقدر خوبه که حالا که این خواب مبارک رو دیدید زیارت عاشورا رو بخونید . 

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
چند تا گرفتاری دارم که حل نمیشن 😔

برا این پرسیدم عزیزم گفتم شاید دعایی چیزی بلد بودم بهت بگم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

سوره ملک معجزه میکنه

سلام میشه بگید شما چطور سوره ملک خوندیدن؟

میشه برای حاجت روایم یک صلوات بفرستین لطفا من و تو تاپیک های مذهبی تگم کنید تاپیک هایی که ختم و دعا معرفی میکنن
سلام میشه بگید شما چطور سوره ملک خوندیدن؟

عشقم یکی دو روز روزی یبار بخونی ان شاالله حاجت روایی 

اگ‌حاجتت ازدواجه سوره مریم 

اگه قهرید میخوای بیاد طلاق رو‌بخون 

ان شاالله حاجت میگیری😍😍

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲